Wolves – Liverpool, Wolves piikki suurien lihassa.

Eemeli - joulukuu 21, 2018

Vihje:
Liverpool voittaa ja molemmat tekevät maalin
Kerroin:
3,25
Alkaa 21.12 Klo 22.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Wolves – Liverpool, Wolves piikki suurien lihassa.

Wolvesilla on käynnissä hyvä jakso. Heidän edeltävät kolme peliä ovat päättyneet voittoon ja se onkin nostanut joukkueen suurseurojen kantaan sijalle 7. Erityisesti Wolvesin hyökkäyskalusto on herättänyt monissa positiivia ajatuksia. Sieltä löytyy valtava määrä nopeutta, eikä hyökkäyskalustoa ole todellakaan pilattu iällä. Meksikolainen Jimenez on hyökkäyskaluston konkari 27 vuoden iässään. Mielenkiintoisin tapaus joukkueesta on varmasti viimeaikoina hyvin vastuuta saanut Morgan Gibbs-White, joka on vasta 18-vuoden iässä esittänyt todella mainioita otteita.

Tänään kuitenkin tulee kotijoukkueelle valtava haaste. Jouluruuhkan kolmen ottelun kierroksen ensimmäisessä ottelussa Liverpoolilla ei ole todennäköisesti edes tarvetta kovin suurelle rotaatiolle, sillä muutaman päivän kuluttua heillä on kotona vastassa selkeästi heikompi Newcastle. Kloppin vähäisellä kierrätyksellä tänään nähdään todennäköisesti hyvä vierasryhmä.

Liverpool ei ole vielä hävinnyt peliäkään Valioliigassa. 17 ottelusta voittoja on 14, ja ainoat kolme tasapeliä ovat tulleet Manchester Citylle, Chelsealle sekä Arsenalille. Näin kova saldo tarkoittaa myöskin sarjan piikkipaikkaa.

Wolves on ollut ikävä vastustaja sarjan kärkijoukkueille. Kuudesta suurimmasta seurasta he ovat jo kohdanneet viisi, ja kasassa näistä on peräti 6 pistettä. Wolves voitti Chelsean, ja hävisi vain Tottenhamille. Arsenalin, ManUn ja Cityn kanssa he pelasivat tasapelin.

Liverpool on kuitenkin osoittanut olevansa huippuvireessä. Manchester United kaatui näytöstyyliin täysin suvereenilla esityksellä ja Klopp tietää, että tänään ei ole helppo peli heille. Wolvesin hyvä vire sekä loistavasti suurseuroja vastaan pelatut ottelut nostavat vieraskerrointa 1,57 saakka. Wolvesin vire ei yksin riitä pysäyttämään Mo Salahia ja kumppaneita, joten olen vahvasti vieraiden kannalla. Myöskin BTTS- kohde viehättää, sillä molempien maalin kerroin on hieman suurempi, 1,95. Wolves on kuitenkin hyökkäyksessään todella vaarallinen eikä olisi ihme, mikäli myös Liverpoolin päädyssä nähtäisiin maali. 1,57 on kuitenkin suhteellisen kova kerroin Liverpoolille, joka ei ole vielä Valioliigassa toistaiseksi lipsunut.

Todellinen herkkukohde on kuitenkin Liverpoolin voitto yhdistettynä molempien joukkueiden maaliin. Yhdistelmäkohde antaa kertoimeksi 3,25.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA