Watford – Manchester City, Watford murenee

Eemeli - joulukuu 4, 2018

Vihje:
Manchester -1
Kerroin:
1,83
Alkaa 4.12 klo 22.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Watford – Manchester City, Watford murenee

Watford aloitti kautensa lupaavasti neljän ottelun voittoputkella, mutta sittemmin meno on hiipunut rajusti. Neljän ensimmäisen voiton jälkeen pelatuista kymmenestä ottelusta Valioliigassa Watford on voittanut vain kaksi, Wolvesin ja Huddlersfieldin. Edeltävissä neljässä ottelussa he ovat hävinneet Liverpoolille, Leicesterille ja Newcastlelle. Lisäksi he pelasivat 1-1 tasapelin Southamptonin kanssa. Tässä ottelussa he tekivät myöskin näiden neljän ottelun ainoan maalinsa.

Watford on onnistunut tekemään 17 maalia, mutta omissa on kolissut 19 kertaa. Tämän illan kamppailussa on kaiken lisäksi sivussa pelikiellon takia yksi heidän ehdottomista avainpelaajista, keskikentän pohjalta Etienne Capoue.

Manchester City on ollut ennätyksellisen hyvä. Tällä tahdilla he tulevat rikkomaan valioliigassa kourallisen ennätyksiä. City ei ole hävinnyt vielä peliäkään Valioliigassa, ja maaliero on tällä hetkellä peräti 37 maalia positiivisen puolella. Maaleja on joukkue latonut jo 43, kun omissa on soinut vasta 6. Jalkapallon historiassa ainoastaan Preston on onnistunut 14 ottelun jälkeen saavuttamaan paremman maalieron Englannin pääsarjassa, ja tässäkin on kyse vuodesta 1888. Lyhyellä matikalla tämän tahdin säilyessä Cityn maaliero olisi kauden päätyttyä 116 – 16.

Vaikka Europeleissä Cityllä on ollut hieman jopa haasteita, mikään ei poista sitä kuinka suvereeneja he ovat olleet Englannissa. Heikosti pelannut Watford joutuu tänään pesukoneeseen ja on erittäin hankalaa nähdä heidän tekevän tänään mitään edes etäisesti pisteille pääsyyn viittaavaa kentällä. City saattanee lepuuttaa joitain pelaajiaan viikonloppuna pelattavaa Chelsea-ottelua silmällä pitäen, mutta tällä nipulla ei juurikaan ole ollut väliä sillä, että kuka kaikista nimimiehistä siellä kentällä loppujen lopuksi hölköttelee. Kentällä saadaan jopa mahdollisesti nähdä pikkuhiljaa pitkään sivussa ollut Kevin De Bryune.

Cityn maalintekovoima on poikkeuksellinen, tästä syystä on turvallista lyödä vieraille kahden maalin voittoa. 1,83 on yllättävän hyvä kerroin tälle kohteelle.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA