Tottenham – Manchester United, Johtuuko ManU:n hyvä vire heikoista vastustajista?

Eemeli - tammikuu 13, 2019

Vihje:
Tottenham voittaa
Kerroin:
2,15
Alkaa 13.1 klo 18.30
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Tottenham – Manchester United, Johtuuko ManU:n hyvä vire heikoista vastustajista?

Ole Gunnar Solskjaerin astuttua Manchester Unitedin puikkoihin tulokset ovat olleet huimia Red Devilsille. Tanskalainen on ensimmäinen pääsarjatason manageri Englannissa yli sataan vuoteen, joka on onnistunut voittamaan 5 ensimmäistä otteluaan vähintään kahden maalin erolla. Täytyy kuitenkin muistaa, että vastassa ei todellakaan ole ollut kovimpia joukkueita. Vastassa on ollut Cardiff, Huddersfield, Bournemouth, Newcastle, ja Reading. Nyt on kyseessä Solskjaerin ensimmäinen testi, ja hankala sellainen.

Tottenham on ollut kovassa iskussa, ja he ovatkin voittaneet edeltävistä seitsemästä ottelustaan kuusi. Taulukon kolmantena sijaitseva Spurs on vakavasti vielä mukana mestaruuskamppailussa. He ovat myöskin sarjan ainoa joukkue, joka ei ole pelannut lainkaan tasapelejä. Edeltävistä kolmesta kohtaamisesta kotikentällä Manchester Unitedia vastaan on kasassa kolme voittoa.

Manchester Unitedin ongelmat ovat pääsääntöisesti olleet puolustuksessa, joka on kaikkea muuta materiaaliltaan mitä odottaisi joukkueelta joka käyttää satoja miljoonia vuodessa uusiin pelaajiin. Tänään ehkä se vakuuttavin ManU-toppari Eric Bailly on myöskin sivussa punaisen kortin johdosta. Tämä varmasti miellyttää Pochettinon todella tehokasta hyökkäystä. Harry Kane on ollut todella kovassa iskussa, tehden seitsemän maalia edeltäviin kuuteen Spursin otteluun.

Comeon tarjoaa kotijoukkueelle 2,15 kertoimen. Spursin kaltaisen kotijoukkueen kertoimeksi se on jo itsessään varsin hyvä, mutta tässä ottelussa saattaa tulla runsaastikin maaleja. Tottenham voittaa & molemmat tekevät maalin yhdistelmä antaa kertoimeksi peräti 3,35, eikä se ole millään tasolla hassumpi veto.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA