Toronto Maple Leafs – Boston Bruins

Veikkausvinkit - huhtikuu 16, 2018

Vihje:
Boston Bruins 2
Kerroin:
2.60
Alkaa 17.4 klo 02:00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Toronto Maple Leafs – Boston Bruins

Itäinen konferenssi ja ottelupari Boston Bruins – Toronto Maple Leafs. Boston pyyhki lattiaa kotiluolassa Torontolla ja lähtee vieraskaukaloon johtaen sarjaa 2-0. Seuraavat kaksi ottelua pelataan Toronto Maple Leafsin kotiaskissa Air Canada Centerissä.

Boston Bruins on ollut juuri niin vakuuttava, mitä runkosarja antoi ymmärtää. Kaksi edellistä peliä on ollut Bostonin täyttä hallintaa. Bruinsin ykköskenttä Patrice Bergeron – Brad Marchand – David Pastrnak on tällä hetkellä kirjaimellisesti tulessa. Edellisessä kamppailussa kyseinen trio tehtaili 14 paunaa. Boston voitti ottelun maalein 7-3 ja illan ehdoton ykköstähti oli hirmuvireeseen leimahtanut David Pastrnak. Tsekkitaituri teki hatullisen ja syötti kolme maalia.

Toronto Maple Leafs pääsee nyt hullun kotiyleisön eteen kaksi tappiota allaan. Joukkue pystyy luomaan maalipaikkoja, mutta ratkaisijoita tarvitaan. Leafsin puolustuspelaaminen on ajoittain todella heikkoa, eikä viime pelissä ulos ammuttua Frederik Andersenia voi kaikista maaleista syyttää. Leo Komarovin pelikunto on ottelun alla epävarmaa ja Nazem Kadri kärsii vielä pelikieltoa.

Boston Bruins onnistui täydellisesti pimentämään Toronton pelin sielun Auston Matthewsin. Toronto saa vaihtoedun kotiaskissa, mutta Boston on tällä hetkellä edellä jokaisella osa-alueella Torontoon nähden. Maalintekovoimaa löytyy myös muista kentällisistä ja puolustupelaaminen on laadukkaampaa kuin Torontolla. Viimeisenä lukkona häärii Tuukka Rask, joka on vienyt maalivahtien kaksinkamppailun satanolla.

Toronton nuori joukkue maksaa vielä hintaa playoff –kekkereistä, ja Boston hakee tänään ryöstön Kanadan maaperältä varsinaisella peliajalla. Vieraskerroin on oikein maukas tähän kohteeseen.

KLIKKAA JA PELAA MR GREEN

Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA