Torino – Frosinone, Torinolla mahdollisuus paukuttaa maaleja.

Eemeli - lokakuu 5, 2018

Vihje:
Torino -1
Kerroin:
2,08
Alkaa 5.10 klo 21.30
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Torino – Frosinone, Torinolla mahdollisuus paukuttaa maaleja.

Torino on lähtökohtaisesti keskikastin joukkue, jolla on käytössään erinomaiset hyökkääjät. Simone Zaza ei ole vielä Torinon paidassa saanut kovin paljoa vastuuta, mutta viime viikolla vaihdosta tullessaan hän pääsi kuitenkin ratkaisemaan ottelun ainoalla maalilla. Kyseessä on kuitenkin hyökkääjä, jota mm. AC Milan harkitsi huhujen mukaan riveihinsä kesän aikana. Zaza on rutinoitunut ja kovan työmoraalin omaava hyökkääjä, joka vastuuta saadessaan on varmasti perusvarma vähintään 10-15 maalin hyökkääjä. Lisäksi Andrea Belotti on ollut jälleen hieman parempi mitä viime kaudella, vaikka vieläkään hän ei ole kuin varjo toissakaudella nähdystä voimapatukasta. Torinon otteluohjelma on ollut alkukaudesta todella haastava, sillä vastassa ovat olleet mm. Napoli, Roma ja Inter heti ensimmäisissä seitsemässä matsissa. Tämä vääristänee jonkin kuntopuntaria. Siltikin on fakta, että maaleja Torinolla pitäisi olla tässä vaiheessa tehtynä enemmän.

Frosinone on sarjan surkein joukkue. Edeltävässä ottelussa joukkue sai kotonaan kuitenkin vihdoin maalitilin auki, vaikka tappioputki jatkuikin.. Vieraissa ei ole syntynyt toistaiseksi maaliakaan. Edelleenkin ainoa piste on kauden toisesta ottelusta kotona Bolognaa vastaan. Frosinone on yrittänyt puolustaa otteluissaan tiiviisti, mutta varsin surkealla tuloksella.

Tänä iltana Torinon hyökkääjien mentaliteetti on varmasti maalitilin kasvattaminen. Kun vastassa on sarjan heikoin jengi, Belotilla sekä Zazalla on hyvä sauma hakea pientä itseluottamusboostia tulevia otteluita varten. Tämän tyyppiset hyökkääjät ovat hyviä aseita matalalla makaavia joukkueita vastaan. Lisäksi tarjoilun pitäisi olla illalla alkukautta hieman parempi sillä Iago Falque on toipunut reisivammastaan, ja pelasi edeltävässä ottelussaan ensimmäiset minuuttinsa loukkaantumisen jäljiltä. Falquen merkitys Torinolle on suuri, sillä joukkueesta ei löydy kovinkaan paljon pelaajia, joilla on kyky vastaavanlainen kyky luoda tilanteita.

Torino on pelannut tähän mennessä kotonaan Napolia, Romaa ja Spalia vastaan. Spalista irtosi tiukka 1-0 voitto, mutta kyseessä onkin äärimmäisen hyvin puolustava joukkue. Nyt on odotettavissa kuitenkin ensimmäinen kotiottelu, jossa Torinolla on selkeä mahdollisuus tehdä reilummin maaleja.

Torino vähintään kahden maalin voitto antaa kertoimeksi 2,08, ja se on hyvä tuplauskerroin ottaen huomioon, että Torinon vaikean ohjelman jälkeen vastassa on reilusti heikompi vastustaja, ja Falque pääsee todennäköisesti vähintäänkin vaihdosta sisään aiheuttamaan harmeja Frosinonen puolustukselle.

KLIKKAA JA PELAA UNIBET Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA