Super Bowl LIII – Sony Michel to score

Jarno - 3 helmikuun, 2019

Vihje:
S.Michel to score anytime
Kerroin:
1,7
3.2.19 1:30
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Super Bowl LIII – Sony Michel to score

Kauden huipennus on käsillä ja vastakkain nuoruus ja kokemus!

Ottelussa on mielestäni mielenkiintoisinta tehdä monta vetoa ottelun vaiheista joko livenä tai eri pelaajien maalit / interit / säkitykset. Toki omalle suosikilleen kannattaa laittaa betsiä sisään. Itse olen sitä mieltä, että Rams puolustus joka pystyi pitämään New Orleansin tehokkaan hyökkäyksen vieraissa kurissa viime viikolla pystyy myös tänään horjuttamaan Patriots dink&dunk hyökkäystä joka nojaa juoksuun ja lyhyisiin heittoihin. Samalla kun Aaron Donald ja Ndamukong Suh aiheuttavat päänvaivaa sekä heitto, että juoksuhyökkäystä vastaan. Jos Patriots ei saa juoksuaan kulkemaan tulee se olemaan todellisissa ongelmissa nopeaa Rams puolustusta vastaan.

Toki edelleen on todettava, että Tom Bradyä vastaan vedonlyönti ratkaisupeleissä on aina riski, mutta jos Eagles onnistui kukistamaan Patriotsit viime vuonna niin pystyy siihen myös Rams. edelliset 17 super bowlia on päättynyt ennakkosuosikin tappioon recordilla 13-4 joten suosikit eivät ole varsinaisesti juhlineet ottelussa

Pelaajavetoja jotka ovat mielestäni todella hyviä:

Aaron Donald yli 0,5 sack ottelussa, hän on tehnyt jo monta kautta todellista tuhoa ja on kiistatta liigan parhaita puolustuksen linjapelaajia

S.Michel to score anytime, otsikossakin oleva veto on mielestäni todella saletti. Nuori keskushyökkääjä on ottanut Patriots juoksuhyökkäyksen vastuulleen viikko viikolta enemmissä määrin. Pudotuspeleissä nyt 2 ottelua ja 5 maalia, tätä tehokkaampaa ei enää voi pyytää. kerroin toki vaatimaton 1,7 mutta myöskään ottelun avausmaalin teko 7,00 kertoimella ole kaukaa haettu. Patriots haluaa aloittaa ottelun dominoimalla juoksuhyökkäystä.

Edelliset 2 super bowlia ovat olleet todellisia hurlumhei pelejä molemmat yli 60 pistettä ja samaa saattaa olla luvassa tänäänkin, senkin takia pelaajien maalimäärät ovat hyviä veikkauksia vetää. Jopa pelaajat jotka harvemmin ovat löytäneet tietään maalialueelle.

Mutta luvassa on todella mahtava ottelu josta tuskin tänäänkään jännitystä puuttuu!

KLIKKAA JA PELAA LEO VEGAS

Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA

5.
Coolbet

TALLETA 150€,
SAAT 300€