Spal – Juventus, Juventus lähtee pelaamaan B-miehistöllä.

Eemeli - huhtikuu 13, 2019

Vihje:
Spal voittaa
Kerroin:
3,90
Alkaa 13.4 klo 16.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Spal – Juventus, Juventus lähtee pelaamaan B-miehistöllä.

Vaikka Juventus painii vähän eri materiaalilla tässä sarjassa, on silti kyseessä tuloksen kannalta mielenkiintoinen taistelu. Juventus julkaisi kotisivuillaan rosterin jolla he lähtevät vierasreissulle tänään, ja sieltä puuttuu ainakin Ronaldo, Mandzukic, Matuidi, Pjanic, D.Costa, ja Chiellini ja Rugani.

Spal tarvitsisi pisteitä putoamiskamppailua varten, ja nyt Juventus on niitä ojentamassa. Kentälle saattaa saapua Juven puolelta kuitenkin esimerkiksi hyökkäyslinja Dybala, Kean, Bernardeschi, joten ei tuossa liian helppoa Spal puolustuksella tule tämän iltapäivän otteluun. Fakta on se, että Juventuksen C-miehistö olisi ehkä todellisuudessa saman tasoinen Spalin avauskokoonpanon kanssa. Jos sitäkään.

Vaikka Juventuksen kentälle marssiva nippu on todennäköisesti siltikin parempi Spaliin nähden, heillä ei kuitenkaan ole takana kovinkaan hääppöistä pelituntumaa. Kentälle ja jopa avaukseen tulee marssimaan väkisinkin useampi pelaaja, joilla ei ole kovinkaan montaa minuuttia kilpailullista jalkapalloa takana tämän kauden osalta. On siis hyvinkin mahdollista, että tänään nähdään Juventuksen B-nippu, joka pelaa hieman ruosteisena.

Spal on lisäksi ottanut vakuuttavia päänahkoja viime aikoina. Sekä Roma että Lazio kaatuivat heidän käsittelyssä. Mentaliteetti on selkeästi joukkueella noussut, ja nämä kaikki seikat voisivat siivittää Spalin pienimuotoiseen yllätystulokseen. Lisäksi, haluaako Juventus oikeasti juhlia mestaruutta vieraskentällä Ferrarassa, kun puoletkaan pelaajista ei ole edes mukana? Yksi piste riittäisi varmistamaan mestaruuden.

Spalin kotikerroin on tänään 3,90. Kerroin elää varmasti vielä ennen ottelun alkua.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA