Sampdoria – Parma, Quagliarella on kuin viini ja paranee vain vanhetessaan.

Eemeli - joulukuu 16, 2018

Vihje:
Sampdoria voittaa
Kerroin:
1,91
Alkaa 16.12 klo 16.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Sampdoria – Parma, Quagliarella on kuin viini ja paranee vain vanhetessaan.

Sampdorian kotilinnoituksessa vierailee Italian serie A:n sympaattisin seura, sarjanousija Parma.

Kuten joskus aiemmin olenkin maininnut, Sampdoria on erittäin hyvä kotijoukkue. Tällä kaudella tahti ei ole kotona vielä niin kova kuin edeltävällä, mutta tappioita ei kuitenkaan kotikentällä ole tullut kuin Interille ja Torinolle. Edeltävällä kierroksella Doria haki myöskin tasapelin Laziosta vierasreissullaan, ja joukkueen konkari ja Fabio Quagliarella on jatkanut siitä mihin jäi viimekaudella. Tällä hetkellä 35 vuotiaalla hyökkääjällä on jo tehot 8 + 5, joka tarkoittaa maalipörssissä sijaa 5. Tämä tarkoittaa sitä että tämä Serie A:n elävä legenda on toisiksi tehokkain pelaaja koko sarjassa Cristiano Ronaldon jälkeen.

Parma on pelannut alkukauden aikana iloista jalkapalloa, kuten ennen kautta hieman odoteltiinkin. Sarjanousija sijaitsee taulukossa Sampdoriaa pykälän edellä sijalla 10. Parman saldo vierasreissuilta on tällä hetkellä kolme voittoa ja neljä tappiota. Tämän illan reissulle he joutuvat huhujen mukaan kuitenkin lähtemään ilman heidän vetovoimaisinta hyökkääjää, entistä Arsenal ja Roma tähteä Gervinhoa. Gervinho on edelleen pelaaja, joka on yksilösuorituksillaan pystynyt ratkaisemaan Parman otteluita heidän edukseen. Gervinho on tällä kaudella tehnyt melkein kolmasosan Parman kaikista maaleista.

1,90 kerroin on todella hyvä kerroin Sampdorian kotivoitolle. Materiaaliltaan Sampdoria on vahvempi, ja viimekauden paras kotijoukkue Napolin ja Juventuksen jälkeen on edelleenkin näyttänyt olevansa kotona todella kova vastus kelle tahansa.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA