Real Madrid – Valladolid, lähtöasetelmat täysin nurinkuriset.

Eemeli - marraskuu 3, 2018

Vihje:
Alle 3,5 maalia
Kerroin:
1,92
Alkaa 3.11 klo 17.15
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Real Madrid – Valladolid, lähtöasetelmat täysin nurinkuriset.

Otteluun lähetään jopa hieman uskomattomassa ennakkoasetelmassa. Sarjanousija Valladolid on kymmenen kierroksen jälkeen Real Madridia kaksi pistettä edellä ja vielä kaksi maalia paremmalla maalierolla. Jos joku olisi tällaista väittänyt ennen kauden alkua, tuskin kukaan olisi asiaa vakavasti ottanut. Real Madrid on saanut kasaan edeltävistä viidestä La Liga ottelusta ainoastaan yhden pisteen, kun taas Valladolid ei ole hävinnyt edeltävissä viidessä kertaakaan napaten niistä 13 pistettä. Asetelmat ovat toisin sanoen täysin päälaellaan.

Real Madridin leirissä on lähiaikoina kuohunut. Zinedine Zidanen tilalle tullut Julen Lopetegui tuli kohu-siirrolla vain päiviä ennen MM-kisojen alkua Espanjan maajoukkueesta Real Madridin päävalmentajaksi. Nyt tämän viikon maanantaina Lopetegui potkittiinkin jo pihalle, vain 14 ottelun jälkeen. Nyt tilalle astelee väliaikainen valmentaja, Real Madridin entinen keskikenttämies Santiago Solari. Solari kerkesikin heti ensi töikseen napata Copa Del Rey ottelusta vakaan 0-4 voiton. Vastassa oli kylläkin kaksi sarjaporrasta alempana pelaava Melilla.

Onko Cristiano Ronaldon lähtö seurasta ollut Real Madridille liikaa? Tämän syksyn Los Blancos on esiintynyt toistaiseksi niin heikosti, että kyse ei voi olla pelkästään CR7:n lähdöstä. Ronaldon puute varmasti näkyy kyllä ainakin maalinteossa. Hyökkäyspäässä mm. Karim Benzema sekä Gareth Bale ovat olleet täysin yössä. Ainoa pelaaja, joka on onnistunut Real Madridilla maalinteossa viimeisissä viidessä sarjapelissä on brassipakki Marcelo, joka loukkasi itsensä Clasicossa viikonloppuna. Lisäksi valmentajaongelma sekä muutama ikävä loukkaantuminen ovat tuoneet kuninkaallisille omat hankaluutensa. Tällä hetkellä tärkeimpiä poissaolijoita ovat Marcelon lisäksi Raphael Varane, sekä Dani Carvajal.

Valladolidin syksy on ollut sensaatiomainen. Joukkueella on tällä hetkellä käynnissä seitsemän ottelun tappioton putki. Valladolid on pärjännyt kurinalaisella jalkapallollaan. Valladolid on päästänyt kymmenessä ottelussa ainoastaan seitsemän maalia. Joukkue on onnistunut pitämään nollapelin viidessä näistä kymmenestä ottelusta. Vierasotteluissa Valladolid on päästänyt maaleja ainoastaan yhdessä ottelussa viidestä, kaikki loput neljä ottelua he ovat säilyneet oma maali puhtaana. Voikin siis sanoa, että kyseessä on erinomaisesti puolustava joukkue.

Bonuksena illan ottelussa tullaan näkemään myös mielenkiintoinen kohtaaminen, kun monien mielestä kautta aikain paras hyökkääjä, Ronaldo, palaa Santiago Bernabeulle. Tällä kertaa hänellä tuskin on kuitenkaan Los Blancosin vaatteita yllä, sillä hän on istuu nyt vastapuolen riveissä. Ronaldo hankki kesän lopulla itselleen 51 % Valladolidin osakkeista. Onkin mielenkiintoista nähdä legendan reaktioita katsomon puolella, ja kameramiehet seuraavat häntä sadan prosentin varmuudella läpi ottelun.

Vierasvoitolla on valtava 14,00 kerroin. Vierasvoiton pelaaminen ei olisi mikään mahdoton idea. Pykälää turvallisempi vaihtoehto on kuitenkin tähän otteluun under-vedot. Madridin maalinteko on ollut viimeaikoina niin heikkoa La Ligassa ja Valladolid on taas ollut todella ikävä joukkue pelata vastaan. Esimerkiksi alle 3,5 maalia antaa kertoimeksi 1,92. Alle 2,5 maalia antaa jo 3,30 kertoimen.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA