Real Betis – AC Milan, Milan ilman Higuainia ja Bigliaa.

Eemeli - marraskuu 8, 2018

Vihje:
Real Betis voittaa
Kerroin:
2,20
Alkaa 8.11 klo 22.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Real Betis – AC Milan, Milan ilman Higuainia ja Bigliaa.

AC Milanin ryhmä on Real Betisin vieraana. Betis voitti edeltävän kohtaamisen pari viikkoa takaperin Milanin kotikentällä numeroin 1-2. Ottelussa Betis oli erittäin vahvoilla, eikä Milan oikeastaan päässyt missään vaiheessa ottelussa niskan päälle. Kova loppukiri tuotti kuitenkin yhden maalin kotijoukkueelle, mutta hyviä maalipaikkoja he eivät loppu viimein saaneet tuotettua kovinkaan paljon.

Ensimmäisessä ottelussa näkyi pahasti Milanin avainpelaajien lepuutus, erityisesti maalipaikkojen luonnin osalta. Tänä iltana tilanne ei ole lainkaan parempi, sillä Higuain loukkasi selkänsä viikonlopun Udinese-ottelussa. Lisäksi pienten vammojen lisäksi sivussa ovat avauskokoonpanon pelaajista myöskin varmuudella Biglia. Hyvin viime peleissä esiintyneellö Samu Castillejolla on pelikielto edeltävän ottelun punaisen kortin johdosta. Mahdollisesti sivussa ovat myöskin Bonaventura ja Calabria. Lisäksi todennäköisesti toppariosastolla nähdään kierrätystä.

Real Betis pääsee tähän otteluun todennäköisesti täydellä miehistöllä ilman merkittäviä loukkaantumisia, ja ovat saaneet takaisin kokoonpanoon edeltävässä ottelussa puuttuneet Andrés Guardadon ja Joaquinin.

Milanin edeltävien otteluiden tulokset saattavat hieman hämätä. Kolmesta ottelusta on kolme voittoa, mutta niistä jokainen on tullut erittäin niukasti, hieman jopa onnella. Edeltävät kaksi ottelua on ratkenneet vasta lisäajalla, ja molemmat topparin ja joukkueen kapteenin Alessio Romagnolin ansiosta. Hakan Calhanoglulla on ollut huhujen mukaan perhe-elämän puolella ongelmia, ja hän on kentällä ollut täysin yössä. Myös valmentaja Gennaro Gattuso mainitsi asiasta, ja sanoi ettei Hakan ole kovinkaan hyvässä fyysisessä kunnossa tällä hetkellä. Keskikentän pohjalla Bakayoko on ollut nyt hieman parempi, mutta edelleen Biglian poissaolo näkyy todella rajusti Milanin keskikentällä. Myöskin kapteeni Alessio Romagnolia on huhuiltu lepuutettavan. Muitakin tärkeitä pelaajia mahdollisesti lepuutetaan, sillä Milan kohtaa viikonloppuna San Sirolla sarjan ikävimmän vierailijan, Juventuksen.

Lähtökohtaisesti Real Betis on tämän illan kamppailussa edeltävän keskenäisen pelin suorituksen, kotiedun, sekä Milanin heikon terveystilanteen/lepuutuksen turvin selkeänä ennakkosuosikkina. Alakerrassa punamustilla tänään todennäköisesti pyörivät Zapata, Abate ja Pepe Reina eivät varmasti herätä suurta luottamusta Rossoneri-faneissa. Mikäli laidoilla pelaavat tänään vielä kaupan päälle Laxalt ja Borini, voi maalipaikkojen osalta olla Milanin osalta erittäin niukkaa. Kotijoukkueen kerroin 2,20 on jo hyvä kerroin, ja mikäli Milan kierrättää paljonkin pelaajia illan avauskokoonpanon tullessa julki, tuo 2,20 saattaa olla todella reilu.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA