Parma – Bologna, Bologna sarjan heikoin vierailija.

Eemeli - joulukuu 22, 2018

Vihje:
Parma voittaa
Kerroin:
2,70
Alkaa 22.12 klo 19.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Parma – Bologna, Bologna sarjan heikoin vierailija.

Bologna otti tiistaina tärkeän pisteen puolustamalla Milanista. Bologna esitti varsin hyvän puolustustaistelun jokseenkin hampaatonta punamustaa vastaan. Voittoon Bolognalla ei kuitenkaan ollut ottelussa juuri saumoja.

Vierailijana Rossoblu on sarjan heikoin. He eivät ole voittaneet vielä kertaakaan vieraspeliä, ja tasureitakin on tullut vain kolme kahdeksasta ottelusta. Pisteet on jaettu tasan Sassuoloa, Chievoa ja Frosinonea vastaan, joten vierasreissuilta ei ole todellakaan saapunut kummoisia tuloksia. Maaleja vieraspeleissä on syntynyt vain kuusi.

Parma on yllätyksiä täynnä. Tällä kaudella joukkueen ehdottomasti hienoin hetki oli yllättävä kotivoitto Interistä. He alkavat jo olla turvallisen etäisyyden päässä putoamistaistosta, ja voitolla he olisivat jopa Euro-paikkojen tuntumassa.  Joukkueen tähti Gervinho on palannut riviin, ja ryhmältä odotetaan jälleen voittoa kolmen pelin voitottoman jakson jälkeen. Edeltävät kolme ottelua vääristävät ehkä hieman joukkueen tämän hetkistä kuntoa kun vastassa on ollut vaikeasti voitettavissa oleva Chievo, Milan sekä Sampdoria, joista jälkimmäiset kaksi vielä vieraissa. Kokonaisuudessaan Parman pelaaminen on kuitenkin näyttänyt varsin hyvältä.

Tänään Parmalle annetaan todella korkea kotikerroin. Tasapelin riski on toki suuri, mutta Bologna tuskin lähtee samanlaisella Milania vastaan nähdyllä ultrapuolustavalla taktiikalla tähän kamppailuun. Bolognan on avattava pelaamistaan jos he mielivät edes yrittää kolmea pistettä. Parma lukeutuu varmasti Pippo Inzaghin kirjoissa niihin joukkueisiin, joista pitäisi lähteä hakemaan täyttä pistepottia. 2,70 on kuitenkin reilusti yläkanttiin, ja se kulkee varmasti tämän jalkapallotäyteisen päivän pitkävetolapulle.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA