NFL Week 5 – Detroit Lions yllättää Packersit + bonus Dolphins

Jarno - lokakuu 7, 2018

Vihje:
Lions voittoon
Kerroin:
1,85
7.10 klo20
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
NFL Week 5 – Detroit Lions yllättää Packersit + bonus Dolphins

Sinällään kyse ei ole enää kokonaan yllätyksestä jos näin käy, kertoimet ovat painuneet Lionsin puolelle viikon kuluessa kun Packersin loukkaantumishuolet ovat kasaantuneet. Lähtökohtaisesti Aaron Rodgers on pelinrakentaja jota vastaan harvemmin kannattaa lyödä vetoa, mutta tänään hänellä on todennäköisesti poissa/vajaa kuntoisena 3 aloittavaa laitahyökkääjää (Adams – Pohje, Cobb – takareisi ja Allison – aivotärähdys) ja sen lisäksi Tight End Jimmy Graham kärsii polvivaivasta ja on ollut poissa loppuviikon harjoituksista.

Vielä kun samaan kauppaan lisätään puolustuksessa molemmat kulmapuolustajat kärsivät takareisi vammoista on todennäköistä, että potentiaalinen Lions hyökkäys tekee tarpeeksi tuhoa heittohyökkäyksen kanssa, ettei vajaamiehinen Pakcers pysty vastaamaan tähän.

 

Pientä yllätystä on myös mahdollista kalastaa alkuillan otteluista, erityisesti pidän Dolphins – Bengals ottelusta jossa vastakkain molemmat tällä kaudella 3-1 Recordilla olevat joukkueet, Dolphins kärsi rökäletappion Patriotsien käsittelyssä viime viikonloppuna ja tämä näkyy selvästi kertoimissa. Mielestäni kuitenkin 3,1 Kertoimella Dolphins on erittäin hyvä kohde pelata suoraankin, mutta +6 pisteen tasoituksella varsinkin 1,91 tuntuu todella hyvältä betsiltä. Uskon, että peli tulee pysymään todella tiukkana loppuun asti ja Dolphins joko voittaa tai häviää niukasti jolloin tuo tasoitus riittää pitämään vedon pinnalla.

KLIKKAA JA PELAA LEO VEGAS

Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA