NFL Week 15 Colts jatkaa vakuuttavalla kotivoitolla

Jarno - joulukuu 16, 2018

Vihje:
Colts -3
Kerroin:
1,80
16.12 klo20
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
NFL Week 15 Colts jatkaa vakuuttavalla kotivoitolla

Kierroksen yksi mielenkiintoisimpia otteluita on ehdottomasti Colts – Cowboys. Molemmat ovat erittäin kovassa iskussa ja Dallas teki edellis viikolla todella maagisen tempun kaatamalla kotonaan New Orleans Saintsit 13-10, asiaan ei kovin moni ennen ottelua uskonut. Ennen ottelua toki todettiin, että Dallasin nopea puolustus saattaa aiheuttaa todellisia ongelmia New Orleansin lyhytsyöttöpeliin ja näin myös kävi ja RB Screenit oli todella hyvin pelattu pois.

Tänään kuitenkin on erilainen lähtökohta otteluun, Dallas ei todellakaan ole ollut sama joukkue vieraissa mitä kotonaan pelatessaan ja vastaavasti Colts on neljän ottelun kotivoittoputkessa. Samalla kun takataskussa on todellinen statement voitto vieraissa Texanseista jotka olivat lähes pysäyttämättömiä monta kuukautta.

Tällä hetkellä liigan tehoikkaimmat laitahyökkääjät ovat myös vastakkain Amari Cooper myytiin Oaklandista Dallasiin muutama viikko sitten ja jälki on ollut todella murhaavaa. Colts paidassa T.Y Hilton on ollut tutun tehokas, loukkaantumiset ovat hidastaneet edellisvuosina vauhtia, mutta nyt kun sekä Luck, että Hilton ovat ehjänä ei ole tarvinnut taakseen katsella

Otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista muutenkin, Cowboysille riittää voitto tästä ottelusta lohkovoittoon. Colts taasen tarvitsee ehdottomasti voitot molemmista otteluista jotta haaveet Wild Card playoff paikasta säilyvät hengissä.

Suurin syy Colts voitolle on ehdottomasti Andrew Luck, hänen QB Rating on kotona yli 20 paermpi mitä vieraissa samalla kun Dallasin puolustus on vasta no.22 heittoa vastaan on odotettavissa vauhdikas päivä Luckille ja Colts hyökkäykselle. Colts on 7-0 edellisissä otteluissa kun ovat kotisuosikkeja ja tod näk sama jatkuu myös tänään.

Jos haluaa pelata maalintekijöitä niin yhdistelmä T.Y Hilton ja Amari Cooper ovat molemmat hyviä valintoja maalintekijöiksi, -3 pistettä on kuitenkin kotijoukkueelle niin pieni tasoitus, että Colts Voitto on hyvinkin pelattava

KLIKKAA JA PELAA LEO VEGAS

Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA