NFL – Rams rullaa helppoon voittoon Seattlessa

Jarno - lokakuu 7, 2018

Vihje:
Rams -6,5
Kerroin:
1,89
7.10 klo23:25
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
NFL – Rams rullaa helppoon voittoon Seattlessa

Rams on ollut lähes pitelemätön tämän kauden otteluissa ja on voittanut kaikki pelinsä yli 7 pisteen marginaalilla. Tänään on vuorossa kauden toinen vierasottelu ja matka Seattleen. Seahawks on ollut tällä kaudella hyvä, ensin niukat tappiot Broncos ja Bears, sen jälkeen voitot Cardinals ja Cowboys. On kuitenkin muistettava, että nyt vastaan asteleva Rams ryhmä on aivan eri maata kuin tällä kaudella aiemmin kohdatut joukkueet.

Rams eteni viime kaudella vieraissa todella helppoon 42-7 Vierasvoittoon Seahawkseista ja tällä viikolla on mahdollisuus toistaa tämä. Viime viikolla Seahawks menetti yhden liigan parhaista takapuolustajista kun Earl Thomas loukkaantui ja on loppukauden sivussa ja tällä viikolla Mychal Kendricks on sivussa pelikiellon takia määräämättömän ajan, jo valmiiksi rakennusvaiheessa oleva joukkue kärsi lisää menetyksiä ja tämän on pakko vaikuttaa.

Yli 7 pisteen tasoitus on vierasjoukkueelle yleisesti myrkkyä joten yli tuon 6,5 en suosittele pelaamaan, -4,5 tarjoaa vielä ihan pelattavaa 1,7 kerrointa joten sitä kannattaa harkita myös jos haluaa pelata hieman safetyä.

Illan viimeiseen otteluun uskon vahvasti Texans kotivoittoon, joukkueella on liigan huonoin hyökkäyksen linja, mutta mobiili pelinrakentaja Watson pystyy liikkeellään tekemään aikaa itselleen, samalla kun Texans puolustus on juoksua vastaan liigan parhaita ollut tällä kaudella tulee Cowboys hyökkäyksellä olemaan tukalat paikat, tähän en uskalla kovaa tasoitusta luvata joten on järkevämpää pelata suoraa Texans voittoa hieman pienemmällä kertoimella

 

KLIKKAA JA PELAA LEO VEGAS

Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA