NFL Conference Finaalit, Chiefs & Damien Williams TD

Jarno - tammikuu 20, 2019

Vihje:
Chiefs & Damien williams to score
Kerroin:
2,5
21.1.19 1:40
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
NFL Conference Finaalit, Chiefs & Damien Williams TD

Tänään otellaan Konferenssifinaaleissa ja jäljellä on enää neljä joukkuetta. Chiefs isännöi Patriotseja kotonaan ja ottelu on ensimmäinen Konferenssifinaali joka Kansas Cityn Arrowhead stadionilla pelataan Super Bowl aikakauden aikana, joten illassa on todella paljon kiinni kotijoukkueella. Patriotsien tarina on toki toisenlainen ja heille nämä ottelut ovat 2000-luvulla tulleet todella tutuiksi.

Tällä kaudella joukkueet kohtasivat Patriots kotikentällä ja silloin voittajaksi selviytyi Patriots niukasti 43-40. Playoffeissa nähdään harvoin samanlaista tykitystä mitä tuo runkosarjan ottelu antaisi ymmärtää. Jo pelkästään siitä syystä, että Arrowhead on NFL:n ja koko maailman äänekkäin ulkoilma stadioni (2009- vuonna 142,2db), tämä antaa kotijoukkueelle todellisen edun. Tom Bradyn on metelissä todella paljon hankalampi vaihtaa pelikutsua linjasta.

Tähän kun vielä lisätään se, että Chiefs puolustus heräsi todellisesti henkiin viime viikon ottelussa Indianapolis Coltseja vastaan ja Puolustusta todellisesti tarvitaan myös pysäyttämään Patriots hyökkäys. Tom Bradylle Arrowhead ei ole ollut kovinkaan suotuisa paikka pelata muutenkaan 3 TD:tä 6 Intteriä toki, kyseessä on kovin pieni otanta, mutta Arrowheadilla häviäminen ei ole mikään uusi ja mahdoton juttu hänelle…

Säätiedot lupaavat raikasta pakkaskeliä -6 / -8 astetta celsiusta joka ei myöskään ole se mukavin keli heitellä palloa, tästä ei ole suoranaista etua kummallekkaan molemmat ovat tottuneet pelaamaan kylmässä ja ulkona talvella, mutta myöskään tällainen sää harvemmin lupaa kovin korkeaa pistesaldoa. Vaikka tilastollisesti 75% otteluista jotka on pelattu pakkasella ovat päätyneet Over tulokseen, toki tänään O/U on 57 pistettä joka on todella korkea saldo enkä jaksa millään uskoa, että tuo tulee täyteen tänään.

Kun yhteen laitetaan Kansas cityn hyökkäys maagisen Patrick Mahomesin johdolla, henkiin elvytetty puolustus ja kotikentän tuki/meteli on todella hankala löytää syitä minkä takia Patriots ottelusta poistuisi voittajana ja muodollisella 3 pisteen tasoituksella myöskään Kansas ei ole suuri suosikki joten kerroin on melko mukava Chiefs -2,5 1,70 (LeoVegas) ja siltä osin vallan pelattava

Yhdistelmävetona Damian Williams to Score & Chiefs to Win antaa 2,5 kertoimen ilman tasoitusta ja pakkasessa pelattava ottelu pakottaa molemmat joukkueet nojaamaan juoksupeliin. Damien Williams on ollut viime ottelut liekeissä saatuaan vetovastuun juoksuhyökkäyksessä 5 edellistä ottelua 5 TD:tä ja siihen on hyvä nojata tässäkin pelissä!

KLIKKAA JA PELAA LEO VEGAS

Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA