Napoli – PSG, panokset kovenee.

Eemeli - marraskuu 6, 2018

Vihje:
Yli 3,5 maalia
Kerroin:
2,35
Alkaa 6.11 klo 22.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Napoli – PSG, panokset kovenee.

Tänä yhtenä useammasta huippuottelusta nähdään Napolin isännöivän PSG:tä. Napolilla on paremmat lähtökohdat erittäin mielenkiintoisessa lohkossa, sillä Napoli on pisteen edellä pariisilaisia. Napoli on muutenkin hyvässä asemassa siihen nähden, että lohkovaiheen puolivälin jälkeen heillä on vielä kaksi kotiottelua jäljellä, kun taas PSG:llä vain yksi, sekin todella haastavaa vierailijaa Liverpoolia vastaan. Lohko on erittäin mielenkiintoinen, sillä Red Star Belgrade on kotonaan juuri niin inhottava vastustaja, että he saattavat kotikentällään parhaimmillaan ryöstää pisteitä näiltä suurseuroilta, kuten he jo tekivät toistaiseksi ainoassa kotiottelussaan Napolia vastaan. Tässä lohkossa mennäänkin todennäköisesti viimeiselle kierrokselle saakka ratkomaan jatkoonmenijät. Tässä lohkossa ei ole vielä yksikään joukkue hävinnyt kotonaan.

Ensimmäisessä ottelussa vastakkain meno oli tasaista. Napoli otti johtoaseman heti ottelun alussa Insignen kylmäverisellä chippiviimeistelyllä, vain viisi minuuttia sen jälkeen kun Dries Mertens osui ylärimaan. Napoli kulki johtoasemassa puoliajalle, mutta Mario Ruin epäonninen oma maali toi kotijoukkueen tasoihin. Minuutilla 77 Dries Mertens kuitenkin onnistui maalinteossa, ja johtoasema kesti aina lisäajalle saakka. Lisäajalla Angel Di Maria kuitenkin rokotti upealla vasemman jalan laukauksellaan ja viimeisteli lopputulokseksi 2-2 tasapelin. Napoli oli ottelussa kuitenkin erittäin väkevä vieras.

Tänään Napoli pääsee kuitenkin kotikentälleen. Paineet ovat huomattavasti enemmän vieraiden yllä, sillä tappio tästä ottelusta tarkottaisi PSG:lle pakkovoittoa Liverpoolista lohkovaiheen viimeisellä kierroksella. Napoli on päästänyt tällä kaudella kotonaan ainoastaan neljä maalia seitsemässä kilpailullisessa ottelussa. Nollapelejä näistä seitsemästä on neljä. Ainoastaan Roma on onnistunut kaivamaan Stadio San Paololta yhden pisteen. Maalintekokaan ei ole ollut Napolilla ongelma Lorenzo Insignen ja Dries Mertensin ollessa huippuvireessä. Konkarivalmentaja Carlo Ancelotti on peluuttanut joukkuettaan usealla eri formaatiolla, joten PSG:n on varmasti erittäin hankala ennakoida sitä, millä tavalla ”Carlito” lähtee suojattejaan tänään peluuttamaan. Empolia vastaan käytetty 442-formaatio toimi Napolilta ainakin erittäin kauniisti.

PSG ei todellakaan päästä tänään Napolia helpolla. Vaikka lohko on ehkä jopa Champions Leaguen haastavin, PSG on tehnyt kolmeen otteluun jo 10 maalia, joka on eniten yhdessä Barcelonan kanssa. Vaikka paineet ovat pariisin päädyssä, joukkue omaa sellaisia pelaajia jotka eivät yksinkertaisesti tunnu piittaavan tippaakaan henkisestä painolastista. Hyvät esimerkit näistä pelaajista ovat joukkueen kirkkaimmat tähdet Neymar sekä Kylian MBappe.

Ensimmäinen ottelu tarjosi intensiivisyyttä, vauhtia ja maaleja. Tänään tilanne on tuskin muuttunut kahden viikon takaa, ja jos jossain tämän päivän otteluissa luulisi näkevän runsaasti maaleja, niin se on tämä ottelu. Kerroin yli 2,5 maalille on 1,54. Yli 3,5 maalia antaa kertoimen 2,35. Napoli tekee vieraissa keskimäärin 2,1 maalia / peli, ja PSG vastaavasti vieraissa 2,2 / peli. Kertoimien valossa yli 3,5 on tämän päivän valinta.

Pienenä jokerivetona voisi veikata myös keltaisten korttien määrää. Kentän ollessa täynnä nopeita ja haastavia pelaajia sekä ottelun panokset takaavat varmasti rikkeiden määrän. Edeltävässä kohtaamisessa parin viikon takaa jaettiin peräti seitsemän keltaista korttia. Ottelun tuomari Björn Kuipers on jakanut uransa aikana keskimäärin 3,41 keltaista korttia ottelua kohden. Tänään kuitenkin tempo ja panokset tulevat nostamaan todennäköisesti hänen keskiarvoaan jonkin verran. Yli 4,5 keltaisen kortin ottelusta saisi kertoimeksi 1,76.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA