Manchester United – PSG, arvontapäivästä asetelmat ovat kääntyneet.

Eemeli - helmikuu 12, 2019

Vihje:
yli 2,5 maalia
Kerroin:
1,86
Alkaa 12.2 klo 22.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Manchester United – PSG, arvontapäivästä asetelmat ovat kääntyneet.

Kun viimevuoden puolella jatkopelien arvonnassa Manchester United ja PSG päätyivät pariksi, ensimmäinen omakohtainen ajatus oli että nyt lähtee Red Devils laulukuoroon. Tähän aikaan United ui vielä syvissä vesissä Jose Mourinhon kanssa, kun taas PSG jatkoi voittajana todella kovasta lohkosta jossa oli heidän lisäksi myös Liverpool ja Napoli.

Nyt tilanteet ovat kuitenkin muuttuneet. Manchester United on kovassa liidossa Valioliigassa uuden managerin Ole-Gunnar Solskjaerin kanssa. Vastustajat eivät ole olleet tietty kovimmasta päästä, mutta on otteluiden joukossa ollut kevään aikana voitot Arsenalista sekä Tottenhamista. Nyt on vastassa kuitenkin erilainen vastustaja, vaikkakin hieman haavoittuneena.

PSG:llä on ikäviä poissaoloja. Hyökkäyspään tähdet Neymar ja Cavani ovat sivussa. Lisäksi keskikentällä paljon vastuuta saanut Rabiot on poissa henkilökohtaisista syistä. Myöskin Verrattin pelaaminen on epävarmaa.

Näillä lähtökohdilla Manchester United lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta todellisuudessa puntit ovat tasaisemmat. Pelillisesti punapaitojen heikkous on alakerrassa, ja tänään kun he pelaavat kotonaan he aikovat varmasti lähteä aggressiivisesti hakemaan voittoa. Tässä piilee kuitenkin vaaransa, sillä PSG:n vastahyökkäyspeli on todella vaarallista. Kylian Mbappe on levännyt osan edeltävästä ottelusta, ja on valmis pistämään ManU-puolustuksen testiin. Di Maria ja Choupo-Moting eivät ole huonoja korvaajia kuitenkaan poissaolevien supertähtien tilalle. PSG lähtee varmasti otteluun siltikin passiivisemmalla otteella.

Tähän otteluun Over-vedot ovat lähtökohtaisesti hyvällä pohjalla, Manchester Unitedin puolustuksen tuntien, ja Pariisilaisten poissaolot etenkin keskikentällä huomioiden. Manchester United löytyy varmasti monenkin lapulta, eikä se yli kakkosen kertoimella ole huono veto. PSG kaikkine poissaoloineen on siltikin todella vaarallinen joukkue, ja ylihyökkäämällä ManU saattaa olla kaivamassa omaa hautaa. Yli 2,5 maalia on kuitenkin kertoimella 1,86 päivän huuto, pienellä hulluttelulla jopa yli 3,5 maalia-veto saattaa päätyä allekirjoittaneen lapulle kertoimella 3,10.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA