Manchester United – Arsenal, Manulla poissaoloja ja Arsenal kovassa vireessä

Eemeli - joulukuu 5, 2018

Vihje:
Arsenal, tasapeli ei vetoa
Kerroin:
2,10
Alkaa 5.12 klo 22.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Manchester United – Arsenal, Manulla poissaoloja ja Arsenal kovassa vireessä

Manchester United on jatkanut pupeltamistaan yhä edelleen Valioliigassa. Tällä hetkellä The Red Devils sijaitsee taulukossa sijalla 8, maalieron ollessa yhden pakkasella samalla kun edeltävistä kolmesta ottelusta on kasattuna kaksi pistettä. Viikonloppuna he olivat jälleen häviöllä Southamptonia, liigan yhtä syksyn heikointa vastaan. Puolustus ei ole toiminut ManUlla lainkaan. Omissa on soinut jo 23 kertaa 14 ottelukierroksen aikana.

Illan ottelussa ei Manchesterilaisia tule helpottamaan ainakaan puolustuspään loukkaantumiset. Varmuudella alakerrasta on sivussa Young korttitilin täyttymisen takia, ja lisäksi Lindelöf. Epävarmoja osallistujia illan kamppailuun ovat Bailly, Jones, Shaw, Smalling, Darmian ja Valencia. Saattaakin olla, että Matic tai McTominay avaa topparina, mikäli puolikuntoisia ei saada illan ottelua varten kuntoon. Lisäksi laitapakkitilanne on kysymysmerkki, ja siellä saadaankin mahdollisesti nähdä nuori portugalilainen Dalot joka on ainoa tiedettävästi täysin pelikunnossa oleva puolustaja kotijoukkuulla. Kävi miten kävi, liikaa vaihtoehtoja Mourinholla ei alakertaan ole.

Arsenalin Unai Emeryä tilanne varmasti miellyttää. Arsenal on ollut loistavassa iskussa viimeaikoina, tappiottoman putken venyneenä jo 19 otteluun kaikki kilpailut mukaan laskien. Maalintekotilastoissa Aubameyang on huippuvireisenä liigan piikkipaikalla, ja joukkueena Arsenal on tehnyt toisiksi eniten maaleja Valioliigassa Manchester Cityn jälkeen. 32 tehtyä maalia 14 otteluun ei ole lainkaan hullumpi saldo.

Arsenal on viimeksi voittanut Manchester Unitedin vieraissa vuonna 2015 FA Cupin matsissa, mutta nyt siihen olisi todella hyvä sauma. Manchester United on voittanut vain kolme kuudesta kotipelistään Valioliigassa tällä kaudella, joten mistään Old Traffordin kotitaiasta ei voida tosiaankaan puhua. Manu hävisi kotonaan aiemmin tänä syksynä Tottenhamille lukemin 0-3.

Arsenalin suoran voiton kertoimet pyörii kolmosen nurkilla, eikä se olisi mitenkään hullumpi ratkaisu nykäistä sellaista lapulle. Manchester United on kuitenkin ikävä vastustaja siinä määrin, että Mourinhon äärimmäisen passiivisella taktiikalla saatetaan silloin tällöin päätyä yllätyksellisiin tuloksiin ottelun kulkuun verratessa. Näin ollen voikin olla hyvä turvata tasapeli. Arsenal & tasapeli ei vetoa antaa kuitenkin kertoimeksi todella makoisan 2,10.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA