Manchester City – Liverpool, mestaruuden kannalta tärkein ottelu?

Eemeli - tammikuu 3, 2019

Vihje:
tasapeli/Liverpool voittaa
Kerroin:
1,89
Alkaa 3.1. klo 22.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Manchester City – Liverpool, mestaruuden kannalta tärkein ottelu?

Tämän torstain iltakamppailu onkin heti vuoden alkuun se mahdollisesti jopa Euroopan sarjojen kevään mielenkiintoisin ottelu. Liverpool on ottanut pienoisen niskalenkin joulukuun aikana kaivaen kuuden pisteen kaulan.

Manchester Cityn kausi alkoi ryminällä ja he olivatkin yhdessä Liverpoolin kanssa sarjan piikkipaikalla hyvin pitkään. Nyt joulun tienoilla kuitenkin Cityn ottaessa tappion , Chelseaa, Crystal Palacea ja Leicesteriä vastaan, joiden turvin Liverpool on saanut kerättyä seitsemän pisteen etumatkan Cityyn. Edeltävistä viidestä ottelusta on kasassa kaksi voittoa ja kolme tappiota.

Liverpool on tuntunut vain parantavan otteitaan. Nyt takana on jo yhdeksän ottelun voittoputki ja koko kauden kestänyt tappioton putki Valioliigassa. Kaiken lisäksi edeltävät kaksi ottelua olivat murskajaisia, kun Arsenal kaatui 5-1 ja Newcastle 4-0.

Monet odottavat ottelusta valtavaa maalijuhlaa ja over-kohteilla onkin varsin pienet kertoimet. Edeltävä kamppailu syksyllä päättyi kuitenkin 0-0, eikä olisi mahdotonta jos tänäänkin nähtäisiin tarkkaa ja varovaista peliä molemmilta osapuolilta. Under-kohteista löytyisi jos jonkinmoista helmeä, kuten Liverpoolin voitto & alle 2,5 maalia moniveto, joka tarjoaa peräti 10-kertoimen. Se vaatisi tietenkin sen, että Manchester City jäisi nollille kotonaan ensimmäisen kerran sitten toukokuun Huddlersfield kamppailun, joka päättyi 0-0.

Lontoolaisten vieraskerroin on tänään kuitenkin todella kova, ja Kloppin miehistölle riittää varmasti tasapelipistekin tästä kamppailusta. Tuplamahdollisuus tasapeli/Liverpool antaa jopa 1,89 kertoimen, mikä on tämän hetken Liverpoolin vireelle kyllä todella korkea vaikka vastassa onkin hallisteva mestari. Tämä on myöskin illan peliin omasta vinkkelistä se paras veto.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA