Lunasta pelaajalta pelaajille kirja

Veikkausvinkit - maaliskuu 22, 2018

Lunasta pelaajalta pelaajille kirja

Ensimmäisellä kierroksella tämä super suosittu kirja pääsi loppumaan mutta nyt tämä Unibet kampanja on jälleen saatavilla! Unibet tarjoaa kaikille asiakkailleen hienon mahdollisuuden napata todella arvokas vedonlyöntiopas nimeltään Pelaajalta pelaajille, kirjassa käydään suomalaisten vedonlyöjien kaikki suosituimmat lajit läpi todella huolellisesti. Nappaa kirja nyt itsellesi tai miksei jopa lahjaksi, se sopii mainiosti kaikille vedonlyönnistä kiinnostuneille!

Kirjan lunastaminen on helppoa, jos et vielä ole Unibetin jäsen avaa tili alapuolelta ja rekisteröidy kampanjaan kampanja sivuilta ja tee vähintään 40 € talletus. Saat kirjan kaupan päälle postin välityksellä kotiovellesi! HUOM! Tätä erittäin haluttua kirjaa on tehty vain rajallinen määrä lisää ja sen lisäksi tarjous on voimassa vain 30.4.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

  1. Avaa tili alapuolelta.
  2. Osallistu kampanjaan sivuilla.
  3. Tee vähintään 40€ talletus.
  4. Kirja saapuu kotiovellesi

AVAA TILI JA LUNASTA KIRJA

Tämä Jorma Vuoksenmaan tekemä kirja Pelaajalta pelaajille tarjoaa todella arvokasta tietoa jopa kokeneemmille vedonlyöjille. Pidät sitten urheiluvedonlyönnistä tai urheilusta yleisesti on helppo suositelle tätä kirjaa. Kirja tarjoaa todella uniikkeja ja arvoikkaita pelivihjeitä ja ohjeita älykkäämpään pelaamiseen tasosta riippumatta. Tätä vedonlyöjän raamattua ei voi saada mistään muualta kuin Unibetiltä!

 

Parhaat vedonlyöntibonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA