Live-stream

Monet vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat pelaajille katsottavaksi urheilua. Päivittäiset ilmaiset live stream -lähetykset ovat todella suosittuja. Veikkausvinkit.net listaa parhaat sivustot, missä näet kuumimmat ottelut ja urheilutapahtumat täysin ilmaiseksi.

Tarjolla on netin kautta striimattuna ainakin seuraavia lajeja: jalkapallo, jääkiekko, NBA, formulat, golf, tennis, pesäpallo, snooker, Darts, F1, MLB, ravit sekä useita muita lajeja. Kaikkien lajien seuraaminen live stream -lähetyksien välityksellä on nykyisin todella helppoa ja ne toimivat kaikilla laitteilla. Kaikki ilmaiset urheilu streamit löytyy kätevästi tältä sivulta ja ne toimivat pääsääntöisesti hyvin.

Suomalaiset pelaajat ovat tottuneet, että netti streamit urheiluun ovat usein maksullisia, mutta toisaalta niiden laatu HD tasoista. Vedonlyöntiyhtiöt ovat kuitenkin lähestyneet asiaa toisesta suunnasta. Niiden kautta pääset nauttimaan ilmaisista live stream lähetyksistä mutta niiden kuvan laatu on hieman huonompi. Ehdottomasti parhaat stream lähetyksia tarjoavat yhtiöit on Unibet ja LeoVegas, jotka tarjoavat live striimejä kaikille pelaajille joilla on pelitilillä vähintään 0,01€ rahaa. Mikä parasta myös Live-vetojen lyöminen ottelua seuratessa on tehty helpoksi!

Kaksi parasta Live-stream peliyhtiötä

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

Miten katsoa urheilua ilmaiseksi?

Vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat Ilmaiset live stream -lähetykset on helposti tarjolla. Netistä löytyvät streameja tarjoavat sivustot on yleensä mainosrahoitteisia tai vedonlyöntisivustoja. Sillä ymmärrettävästi jotenkin lähetyskulut on saatava katettua.

Isot vedonlyöntisivustot pystyvät ostamaan kalliita lähetysoikeuksia eri sarjoihin ja urheilutapahtumiin joten ne pystyvät tarjoaamaan isojenkin sarjojen pelejä ilmaiseksi pelaajilleen.

Koska kulut on jotenkin katettava urheilun katsominen vedonlyöntisivustolla vaatii aina pelitilin avaamisen sekä talletuksen pelitilille, mutta ei koskaan pelaamista, joten voidaan sanoa, että näin katsot urheilua ilmaiseksi.  Suosituin sivusto on Unibet jonka lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitilläsi on vähintään 0,01€ tililläsi. Joillakin yhtiöillä raja on 1€ mutta kuitenkin aina puhutaan hyvin pienistä summista.

Tilin avaaminen ja talletuksen tekeminen parhaille live stream lähetyksiä tarjoavilla vedonlyöntisivustoille on helppoa ja turvallista. Talletuksen voit tehdä useilla eri tavoilla, kuten luottokortilla, suomalaiselle verkkopankilla, puhelimella, tai jopa laskulla, myös suosiotaan nostavat nettilompakot Skrill ja Neteller on käytettävissä.

Kuten arvata saattaa kaikki käytössä olevat talletusvaihtoehdot ovat nykyisin todella turvallisia ja niiden käyttäminen on helppoa.

  1. Avaa tili.
  2. Tee vähintään minimitalletus.
  3. Katso ilmaisia stream lähetyksiä.

 

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat vihjeet suoraan sähköpostiisi.