Leicester – Southampton, Leicester parantanut otteitaan.

Eemeli - tammikuu 12, 2019

Vihje:
Leicester voittaa
Kerroin:
1,90
Alkaa 12.1 klo 17.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Leicester – Southampton, Leicester parantanut otteitaan.

Kauden ensimmäisen puoliskon aikana Leicesterin otteet olivat hiljalleen nousujohteisia. Puoliskon loppuun Ketut voittivat Evertonin, jonka jälkeen sarja lähtikin lyhyelle talvitauolle. Tuolla voitolla Leicester kipusi taulukossa Big Six-joukkueiden kantaan sijalle seitsemän.

Southampton on ikävässä asemassa. He sijaitsevat taulukossa pudotusviivan alapuolella, ja lisäksi vielä loukkaantuneiden lista on kohtalaisen pitkä. Ennen joulua Saintsin pelaamisessa näkyi jo valonpilkahduksia, kun he ottivat yllätysvoiton Arsenalista ja heti perään vielä kolme pistettä Huddlersfiedlistä. Sen jälkeen voittoja ei neljästä pelatusta ottelusta ole tullut, olkoonkin niin että noista neljästä kaksi olivat Chelseaa ja Cityä vastaan.

Southampton ei ole ollut kovin vaarallinen vierasjoukkue. He ovat hävinneet seitsemän yhdestätoista vierasreissustaan, ja voittaneet vain kaksi. Leicester sen sijaan on ollut valioliigassa viimeaikoina vakuuttava, voittaen kolme ottelua edeltävästä neljästä. Kirsikkana kakun päälle Southampton ei ole onnistunut tekemään maalia King Power stadiumilla edeltäviin 370 minuuttiin.

1,90 kertoimella kotivoittoa tänään. Korkeampaa kerrointa voisi myöskin hakea laittamalla kotivoiton lisäksi alle 2,5 maalia. Tämä antaa kertoimeksi 3,85.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA