Juventus – Manchester United, Punapaidat joutuvat torinolaiseen mankeliin.

Eemeli - marraskuu 7, 2018

Vihje:
Juventus voittaa
Kerroin:
1,60
Alkaa 7.11. klo 22.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Juventus – Manchester United, Punapaidat joutuvat torinolaiseen mankeliin.

Tällä kertaa on Juventuksen vuoro isännöidä tätä otteluparia. Joukkueiden edeltävä kohtaaminen oli mykistävää katsottavaa. Juvetus pyöritteli punapaitoja kuin märkää rättiä lähes koko 90 minuutin ajan, vaikka lopputulos olikin vaatimaton 0-1. Nyt Manchester Unitedilla on mahdollisuus kasvojenpesuun, mutta se saattaakin olla tehtävä, johon ei Mourinholta heti löydy välineitä.

Juventuksen kausi jatkaa samalla radalla kulkuaan. Toistaiseksi ei yhtään tappiota, ja tasapelejäkin vain yksi. Mestareiden liigassa ei ole vielä edes päästettyjä maaleja. Tämän joukkueen ylivoimaisuus ei aina näy maalien määrässä, kuten ei näkynyt tuon ensimmäisen ManU-kohtaamisen tuloksessakaan. Juve-luotsi Allegrille noudattaa ideologiaa, jonka puitteissa on parempi voittaa 1-0 kuin voittaa 4-1. Oma pää pysyy usein puhtaana, ja johtoasemassa Juventus pitää vastustajan kaukana maalintekopaikoilta yleensä pallonhallinnalla. Joukkuetta ei vaivaa kovin herkästi edes loukkaantumiset, sillä materiaali on todella laaja.

Manchester Unitedin synkkä alkukausi on saanut hyvin pieniä positiivisia merkkejä valioliigassa, sillä joukkue otti sekä Evertonista että Bournemouthista maalin voitot. Otteet eivät kuitenkaan vakuuttaneet varmasti ainuttakaan ManU-fania. Pelkästään Smallingin törttöilyn johdosta ottelu olisi voinut olla jo ensimmäisellä puoliajalla reippaasti Bournemouthilla. Bournemouthilla oli ottelussa yhtä paljon maalintekopaikkoja kuin punapaidoillakin, ja muutenkin ottelu oli kaiken kaikkiaan erittäin tasainen.

Pelillisesti Manchester Unitedin suurin ongelma on keskikentän puolustustyöskentelyssä. Edeltävässä ottelussa Juventusta vastaan Paolo Dybala pääsi lähes vaivatta murtamaan juoksuillaan ManUn keskikentän sekä puolustuksen linjaa. Matic ja Pogba seuraavat juoksuja selustaan aivan liian laiskasti, ja tämä aiheuttaa valtavaa painetta materiaaliltaan varsin heikolle puolustuslinjalle. Tähän illan vierasjoukkueella tuskin on lääkettä tänäänkään, sillä kokoonpanosta ei oikeastaan löydy edes sellaista puolustavaa keskikenttää joka voisi Juventuksen nopeita ja ketteriä kavereita seurata.

Manchesterilaisten ykköshyökkääjä Romelu Lukaku on tänään ottelusta varmuudella sivussa, eikä hän matkustanut muun joukkueen mukana Torinoon. Hyökkäykseen on toki heittää mm. Sanchez, Rashford ja loistavasti pelannut Martial, ja oikeastaan ilman Lukakua takana on nyt kaksi peräkkäistä voittoa. Antonio Valencia on palannut rosteriin, mutta häntä tuskin tänään vielä kentällä nähdän oltuaan yli kuukauden sivussa. Lisäksi juuri hieman ennen loukkaantumista Antonio Valencia oli töhöillyt sosiaalisessa mediassa tykäten Instagram-kuvasta jossa kehotettiin Mourinholle potkuja…

Juventuksella epävarmoja pelaamisen suhteen ovat mm. Bernardeschi sekä Douglas Costa.

Illan otteluun on turvallista lyödä kotivoittoa. Juventus kotikentällään tuskin jättää tänään mitään arvailujen varaan. Tasoitusvedot ovat kuitenkin aina riskejä Juventuksen otteluissa, sillä he tyytyvät erittäin helposti yhden maalin johtoaseman säilyttämiseen. Kerroin normaalille voitolle on 1,60, mutta tähän otteluun saattaisi mainiosti lyödä suoraa lopputulosta. Tulokset 1-0, 2-0 ja 2-1 ovat erinomaiset haut, antaen kertoimiksi 6,65-8,00.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA