Joka viides veto ilmainen LeoVegasilla

Veikkausvinkit - maaliskuu 22, 2018

Joka viides veto ilmainen LeoVegasilla

LeoVegas vedonlyöjät pääsevät nyt nauttimaan ilmaisista vedoista. Voit lunastaa viikottain jopa viisi ilmaisvetoa, joiden arvo on yhteensä 100€ sinun tarvitsee vain lyödä live-vetoa tennisotteluiden aikana mobiilissa LeoVegas Vedonlyönnissä!

Ehdot kampanjassa on mukavan helpot sinun tarvitsee tehdä kampanjan aikana 4 (neljä) ehtojen mukaista live-vetoa tennikseen ja saat 20€ arvoisen ilmaisvedon. Tämä tarjous on voimassa joka viikko 22. huhtikuuta saakka.

Voit viikon aikana lunastaa maksimissaan viisi 20€ arvoista ilmaisvetoa. Ne voi käyttää ennen ottelua tai sen aikana kun lyöt vetoa tenniksestä mobiilissa.

Uuden pelaajan bonus LeoVegas vedonlyöntiin

LeoVegas vedonlyöntibonus tarjoaa urheilun vedonlyönnin ystäville makoiset edut heti tilin avauksen yhteydessä. Voit lunastaa 100% bonuksen aina 50€ asti sekä 10€ arvoisen ilmaisvedon. Ilmaisvedon saa helposti käyttöön. Sinun tarvitsee tehdä vain ensimmäinen vähintään 10€ arvoinen vetosi vähintään 2.00 kertoimiseen kohteeseen ja ilmaisveto aktivoituu automaattisesti.

Vedonlyöntibonuksen kierrätysvaatimus on todella kohtuullinen sillä se tulee kierrättää vain 5 kertaa kertoimella 1,50. Skrill- ja Neteller-talletuksilla ei valitettavasti voi hyödyntää LeoVegasin vedonlyöntibonusta. Lunasta LeoVegasin veikkausbonus alapuolelta!

  • 100% vedonlyöntibonus aina 50 € asti.
  • 10 € ilmaisveto. Pelaaja saa ilmaisvedon käyttöönsä kun ensimmäisen vedon panos on vähintään 10 € (min kerroin 2,00)

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS

Parhaat vedonlyöntibonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA