Italia – Ukraina, Ystävyysottelussa haetaan viimeistä silausta ennen merkityksellisiä otteluita loppuviikosta.

Eemeli - lokakuu 10, 2018

Vihje:
Italia yli 1,5 maalia
Kerroin:
1,90
Alkaa 10.10 klo 21.45
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Italia – Ukraina, Ystävyysottelussa haetaan viimeistä silausta ennen merkityksellisiä otteluita loppuviikosta.

Italia on ryöminyt kansainvälisissä peleissä nyt jo hetken. Mentaliteetti on tiedettävästi kuitenkin kohdillaan, ja nyt Mancinin alaisuudessa odotukset ovat edelleenkin hieman ujot, mutta sitä kautta myös Italialaiseen tyyliin poikkeavasti jopa realistiset. Italialla on ollut vastassa todella haastavia vastustajia, joista nyt tuloksena neljän ottelun voitoton putki.

Mancini on tehnyt jokaisessa ottelussa paljon muutoksia peluutukseen, mikä on sinänsä odotettavaakin, sillä maajoukkueryhmä on todella laaja, eikä edes Italian kansalla tunnu olevan yhtenäisiä mielipiteitä tämän hetken peluutuksesta. Nyt viimeisimpänä suurena uutisena liittyen nimettyyn kokoonpanoon Sebastian Giovinco on otettu takaisin maajoukkueryhmään usean vuoden tauon jälkeen.

Ukraina on pelannut taasen varsin voitokkaasti viimeaikoina, mutta on myös otettava huomioon, että vastustajat ovat olleet täysin eri kategoriaa mitä Italialla. Konoplyankan sekä West Hamin Yarmolenkon avulla Ukraina on laitapelaamisessa äärimmäisen vaarallinen joukkue. Maaleja onkin syntynyt viime otteluissa varsin mukavasti. Alakerran materiaali on kuitenkin poikkeuksetta kovilla hyviä hyökkääjiä vastaan, ja suuremmilta jalkapallomailta joukkue ei ole kovinkaan usein pisteitä pystynyt nappaamaan.

Nyt on kuitenkin erilainen lähtöasetelma myös Ukrainalle. Mancinin aikana Italia on jäänyt maaleitta ainoastaan Portugalia vastaan, vaikka vastassa on ollut mm. Hollanti, Ranska ja Puola. Nyt kun vastustajan alakerta on selkeästi heikompi, Italia tulee hakemaan hyökkäyskalustollaan varmasti maaleja. Lisäksi kun kyseessä on ystävyysottelu, tuloskaan ei ole merkittävä. Tämän uskoisi rohkaisevan testaamaan nimenomaan enemmän hyökkäyspään peliä vaikka sitten pienellä riskillä.

Italian Lorenzo Insigne on ollut häikäisevä Napolin alkukauden aikana, ja Mancini onkin jo maininnut ennen tämän illan ottelua, että ”Lorenzon tehtävä ei ole osallistua puolustukseen myöskään maajoukkueessa”. Odotuksissa onkin, että tänään nähdään hyökkäävämpi Italia. Italia on nimennyt tälle maajoukkuetauolle mukaansa kahdeksan hyökkääjää, joiden joukosta löytyy Insignen lisäksi myöskin Ciro Immobile, sekä jo aiemmin mainittu Giovinco.

Kaksi maalia Ukrainaa vastaan kotona Italialle ei pitäisi olla temppu eikä mikään. Materiaaliero on valtava, ja tällä hetkellä vaikka kyseessä on merkityksetön ottelu, Italia tulee otteluun varmasti sisuuntuneena viime hetkien kansallisten jalkapallofarssien johdosta. Heillä on tarve näyttää, ja nyt vastassa on pykälää heikompi joukkue mitä viime aikoina noin muuten. Yli 1,5 maalia kotijoukkueelle antaa 1,90 kertoimen, ja tällä eteenpäin kohti Nations League viikkoa.

KLIKKAA JA PELAA UNIBET Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA