Inter – Sampdoria, Interin taustoissa tapahtuu

Eemeli - helmikuu 17, 2019

Vihje:
Sampdoria voittaa
Kerroin:
6,85
Alkaa 17.2 klo 19.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Inter – Sampdoria, Interin taustoissa tapahtuu

Inter isännöi tiukassa ottelussa keskikastin yläpäässä keikkuvaa Sampdoriaa. Inter on taulukossa kolmantena ja Doria yhdeksäntenä, piste-eron ollessa tasan kymmenen pistettä. Sampdorialla on vielä hyvät mahdollisuudet kivuta Eurooppaliiga-paikoille.

Interin vuosi 2019 on lähtenyt varsin tuskaisesti käyntiin. Inter otti vuoden ensimmäisen Serie A voiton vasta edeltävällä kierroksella voittaen Parman 1-0 vieraissa. Tämän vuoden alussa Milanon sinimustat ovat saaneet kuonoonsa jo Bolognalta ja Torinolta. Lisäksi he pelasivat Sassuolon kanssa maalittoman tasapelin. Voisi sanoa, että Inter on jo kriisin partaalla. Valmentaja Spalletille huudetaan jo useiden fanien toimesta potkuja.

Interin tilannetta ei helpota lainkaan se, että ykköspyssy Mauro Icardilla ja seuralla on sukset ilmeisesti totaalisen ristissä. Icardi ei ole suostunut kirjoittamaan jatkosopimusta, jonka toimesta häneltä riistettiin kapteeninnauha ja hänet tiputettiin kokoonpanosta kokonaan pois torstain Eurooppaliigakamppailusta. Joukkueen yllä leijuu paha varjo, ja mm. Icardia pidetään jo lähes varmana lähtijänä ensi kesän siirtoikkunassa. Icardi ei edes ole ainoa Inter-pelaaja jolla lienee taustoissa jotain ongelmia, sillä myös Perisic ja Nainggolan ovat tällä kaudella olleet median toimesta suurennuslasin alla.

Sampdoria on hävinnyt edeltävät kaksi peliään. Toinen Napolille ja toinen hieman yllättäen Frosinonelle. Näitä otteluita ennen kuitenkin Sampdoria esitti todella vakuuttavan 11 ottelun jakson, jonka aikana he hävisivät ainoastaan Juventukselle vieraissa sekä Milanille Cup-ottelun jatkoajalla. Parhaimmillaan Sampdorian peli on todella toimivaa jalkapalloa, ja ikämies Quagliarella ei näytä vieläkään ottavan jalkaa pois kaasulta. Setä-Fabio on sarjan toisiksi tehokkain pelaaja Ronaldon jälkeen tehoin 16+6. Hänet nostettiin vastikään tämän johdosta myös takaisin maajoukkuerinkiin.

Interin taustoissa piilevät ongelmat ja paineet saattavat aiheuttaa suurtakin harmia vielä joukkueen suorittamiseen. Siihen jos laskee lisäksi joukkueen todella vaisun alkuvuoden on vierailijoiden kerroin todella paljon yläkanttiin. Comeon tarjoaa Sampdorian suoralle voitolle kertoimen 6,85. Sampdoria ei ole kuitenkaan pystynyt kovinkaan montaa ottelua vieraissa voittamaan, joten tuplamahdollisuus tasapeli/Sampdoria on astetta turvallisempi veto kertoimella 2,5.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA