Huddlersfield – Fulham, sarjajumbot vastakkain

Eemeli - marraskuu 5, 2018

Vihje:
Alle 2,5 maalia
Kerroin:
1,80
Alkaa 5.11 klo 22.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Huddlersfield – Fulham, sarjajumbot vastakkain

Sarjan jumbot kohtaavat maanantai-illan mittelössä. Illan kamppailu on molemmille tämän syksyn ehkä jopa se tärkein ottelu. Nyt molemmilla olisi mahdollisuus ottaa kolme pistettä ja nousta samalla putoamisviivan mielekkäämmälle puolelle.

Huddlersfield on tällä hetkellä kolmessa pisteessä, eivätkä he ole vielä kauden aikana voittaneet peliäkään Valioliigassa. Maalinteko on ollut murheenkryyni; rysiä on tullut joukkueelle ainoastaan neljä kappaletta Valioliigan kymmenessä ottelussa, samalla kun oma pää on vuotanut jo 21 maalin edestä. Huddlersfield on napannut kolme tasapeliään Burnleystä ja Evertonista vieraissa ja Cardiffista kotonaan. Huddlersfieldillä ei ole rosterissa ketään joka olisi tehnyt vielä kaksi maalia tämän kauden Valioliigassa.

Kovin paljoa paremmin ei kulje illan vierasjoukkueellakaan. Fulham on tällä hetkellä viidessä pisteessä. He voittivat sarjan kolmannella kierroksella kotonaan Burnleyn, jonka jälkeen he nappasivat tasapelin sekä Watfordista että Brightonista. Fulhamilla on soinut omissa oikein urakalla, peräti 28 kertaa. Tämä saldo tekee heistä huonoiten puolustaneen Valioliigajoukkueen, ja samalla myöskin historian heikoimman saldon ensimmäisten kymmenen ottelun aikana. Toisessa päässä Fulhamilla löytyy kuitenkin varsin vakuuttava hyökkäys. Poikkeuksena illan isännistä, Fulham on onnistunut maalinteossa huomattavasti paremmin. He ovat saaneet aikaiseksi 11 maalia kymmeneen peliin, Mitrovic on ollut muun joukkueen tasoon nähden erittäin hyvä, ja maalejakin on jo kasassa viisi kappaletta. Myös Chelseassakin muinoin vääntänyt saksalaispeluri Andre Schurrle on toimittanut neljä maalia.

Huddlersfieldin maalinteko on jo sen kokoluokan ongelma, että tänään saatetaan kirjoittaa historiaa. Huddlersfield ei ole tehnyt vielä yhtäkään maalia tällä kaudella Valioliigassa kotonaan. Mikäli he eivät tänään maalia saa tehtyä, heistä tulee vasta toinen joukkue koko Englantilaisen jalkapallon nykyisessä historiassa, joka on kotonaan maaleitta vielä kuuden kotiottelun jälkeen. Mansfield epäonnistui maalinteossa kotonaan kaudella 1971-72 yhdeksän ottelua putkeen kauden startista lähtien, ja tällöin kyseessä oli kolmanneksi korkein sarjataso. Tänään kuitenkin Huddlersfieldillä on erinomainen mahdollisuus katkaista tuo karu maaliton kotiputki, kun vastassa on liigan heikoiten puolustava joukkue.

Huddlersfield on ollut kotonaan kuitenkin joukkue, joka ei maalien tekemisen lisäksi juurikaan välitä niitä päästää omiin. Huddlersfield on kotonaan joutunut jo pelaamaan tällä kaudella Chelseaa, Liverpoolia ja Tottenhamia vastaan, ja näistä mm. Liverpool sai aikaiseksi vain yhden maalin, kun taas Tottenham kaksi. Crystal Palace onnistui vain kertaalleen ja Cardiff ei onnistunut lainkaan. Tähän otteluun voisikin olla järkevää lyödä alle 2,5 maalia, sillä Chelsea on ainoa joukkue, jota vastaan Huddlersfieldin pelissä Kirklees Stadiumilla on tullut yli 2,5 maalia ottelun päättyessä lontoolaisille 0-3. Alle 2,5 maalia saa kertoimen 1,80.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA