Hollanti – Saksa, Oranje palaa vanhaan loistoonsa.

Eemeli - maaliskuu 24, 2019

Vihje:
Hollanti voittaa
Kerroin:
2,38
24.3. klo 21.45
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Hollanti – Saksa, Oranje palaa vanhaan loistoonsa.

Hollanti kerkesi jo aloittaa oman karsintaurakkansa kolme päivää sitten, kun he muskasivat Valko-Venäjän kotonaan lukemin 4-0. Ottelun hahmona toimi Memphis Depay, joka kääri matsista tehot 2+2. Ensimmäinen maali tuli heti pelin ensimmäisellä minuutilla, joten ottelussa ei ollut käytännössä mitään epäselvää. Saksa aloittaa Euro-urakan vasta tänään.

Hollannilla on vahva halu päästä jälleen arvokisoihin kaksien edeltävien kisojen jäätyä väliin. Joukkueen vanhat herrat ovat jääneet sivuun, ja muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen maajoukkuepaitaan on kasvanut todellisia maailman huippuja. Varsinkin Hollannin topparikaksikko lukeutuu maailman terävimpään kärkeen Virgil Van Dijkin ja Matthijs de Ligtin muodossa.

Saksa on tehnyt rajun nuorennusleikkauksen, ja valmentaja Joachim Löw on sulkenut maajoukkueen ovet monelta vanhemman kaartin pelaajalta. Tulokset eivät ole mairitelleet viimeaikoina, vaikka joukkue onkin edelleen täynnä supertähtiä, kuten Manchester Cityn Leroy Sane.

Syksyllä pelatusta Nations Leaguen alkulohkosta Saksalle jäi käteen luu. Hollanti oli samassa lohkossa, kuten myöskin maailmanmestari Ranska. Hollanti voitti lohkon. Keskinäisistä otteluista Hollanti otti kotonaan näytöstyylillä 3-0 voiton Saksasta, kun taas Saksan maaperällä ottelu päättyi 2-2.

Hollanti on kaatanut viimeaikoina todella kovia nippuja, kuten Ranskan, Portugalin ja tämän illan vastustajan Saksan. Tällä hetkellä tilanne on ehkä kääntynyt näiden joukkueiden välillä myös siihen, että Hollannilla on Saksaa parempi materiaali joukkueessaan. Kotivoiton kerroin on todella korkea joukkueisiin ja lähiaikojen otteisiin nähden. 2,38-kerroin muodostaakin päivän vetojen rungon.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA