Fulham – Wolves, Wolves hyvä vieraissa.

Eemeli - joulukuu 25, 2018

Vihje:
Wolves voittaa
Kerroin:
2,45
26.12 klo 14.30
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Fulham – Wolves, Wolves hyvä vieraissa.

Fulhamin paluu Valioliigaan ei ole sujunut ehkä ihan niin kuin fanit loppujen lopuksi odottivat, etenkin kun seura käytti kesän siirtoikkunassa yli 100 miljoonaa puntaa uusiin pelaajiin. Tällä hetkellä sijoitus on sarjan viimeisenä, sarjan heikoimmalla maalierolla. Muutama viikko takaperin seura potkikin valmentajan Slavisa Jokanovicin pihalle, ja palkkasi tilalle Leicesterissä mestaruuden hankkineen Claudio Ranierin. Toistaiseksi italialaisluotsi ei ole vielä saanut aikaiseksi Fulhamin pelaamiseen minkäänlaista muutosta.

Wolves on pelannut positiivisen syyspuoliskon, ja he sijaitsevatkin tällä hetkellä lähempänä europaikkoja kuin putoamisviivaa. Heillä on takana 0-2 tappio Liverpoolia vastaan, mutta itsessään ottelussa Wolvesillakin oli omat paikkansa valioliigan tämän hetken kovinta puolustusta vastaan. Maaleja ei heidän epäonnekseen kumminkaan syntynyt Liverpoolin verkkoon.

Vaikka Fulham on kotona, heidän pelinsä ei ole ollut Craven Cottagen nurmella ollut lainkaan sen parempaa kuin vierasnurmellakaan. Wolves on ollut toisaalta yllättävän hyvä vieraissa voittaen kolme kahdeksasta ottelustaan, ja näistä vielä kaksi on päättynyt tasatulokseen. Nämä kaksi tasapeliä  Manchester Unitedia ja Arsenalia vastaan.

Tasapelin riski on tässäkin ottelussa korkea, mutta siltikin 2,45 kerroin Comeonilta houkuttaa lyömään vieraita, jotka ovat kärsineet viimeaikoina vaikeista vastustajista ja janoavat nyt pisteitä heikommiltaan.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA