Fulham – Huddlersfield, Ranieri jo parantanut Fulhamin otteita.

Eemeli - joulukuu 29, 2018

Vihje:
Fulham voittaa
Kerroin:
2,05
Alkaa 29.12 klo 17.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Fulham – Huddlersfield, Ranieri jo parantanut Fulhamin otteita.

Fulhamin kausi on ollut värikäs, ja nyt vaikeuksien kautta saattaisi heilläkin näkyä valoa tunnelin päässä.

Edeltävän kierroksen tasapelipisteellä he nousivat jumbosijalta ohi Huddlersfieldin, jonka he kohtaavat nyt kotonaan. Vaikka Fulhamin sarjasijoitus on edelleen vain pisteen edellä liigan viimeistä sijaa, on heillä potentiaalia huomattavasti korkeammille sijoituksille. Joukkueen hyökkäyksestä löytyy runsaasti laatua mm. Mitrovicin, Shürrlen, Serin ja Sessegnonin puitteissa, eikä puolustuslinjakaan nimeltään ole Valioliigan heikoimmasta päästä. Nyt kun Ranieri astui joukkueen puikkoihin, alkaa seuralla valoa jälleen näkyä.

Ranierin astuttua puikkoihin moottoreita on hiljalleen käynnistelty, ja peli on parantunut selkeästi. Southamptonista irtosi voitto, hyvin pelanneesta Leicesteristä, Wolvesista ja Newcastlesta tasapeli, ja tappiot ovat tulleet reilusti väkevämpiä Chelseata ja Manchester Unitedia vastaan. Ainoa ehkä hieman heikompi tulos on ollut tappio West Hamia vastaan, mutta toisaalta Hammers on ollut viimeaikoina niin kovassa iskussa että ehkä sitäkään ei voi kovin suurena pettymyksenä loppuviimein pitää.

Huddlersfield sen sijaan taapertaa edelleen syvällä, ja muutosta ei ole näkyvissä. Boxing Day toi joukkueelle kuudennen peräkkäisen tappion, ja nyt tulevasta ottelusta Fulhamia vastaan joukkueen runkomiehiin kuuluvat Mooy ja Williams ovat molemmat sivussa polvivamman takia. Huddlersfield on ollut liigan surkein hyökkäyspäässä tehden ainoastaan 12 maalia 19 otteluun. He eivät ole onnistuneet kahdesti samassa ottelussa kuin kerran koko kauden aikana.

Ranieri on loistava valmentaja Fulhamin tyyppiseen ryhmään, ja kun hän saa joukkueen puolustuksen vihdoin toimimaan, voi Fulhamin tulokset nousta kohisten paremmaksi. Pientä pilkahdusta tälläiselle on jo ollut, joten siksi lapulle kotivoittoa kertoimella 2,05.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA