Fiorentina – Juventus, Juventus kokemuksella ja rutiinilla voittoon.

Eemeli - joulukuu 1, 2018

Vihje:
Juventus voittaa
Kerroin:
1,64
Alkaa 1.12 klo 19.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Fiorentina – Juventus, Juventus kokemuksella ja rutiinilla voittoon.

Fiorentina aloitti kautensa räväkästi, ja hetken näyttikin jo siltä, että Viola olisi voinut olla suurseurojen kirittäjä tällä kaudella. Toisin kuitenkin kävi, ja Fiorentinan Europaikoille pääsy alkaa näyttää huomattavasti suuremmalta haasteelta. Joukkue on toki todella nuori, ja varmasti loppua kohden peli parantuukin.

Tällä hetkellä Fiorentina on kuitenkin kohtalaisessa suvantovaiheessa. Edeltävät viisi ottelua ovat kaikki päättyneet tasan, ja niitä otteluitakin edelsi kaiken kukkuraksi tappio. Tasapelejä on tullut sellaisia joukkueita vastaan, joista Violan olisi ehdottomasti pitänyt ottaa pisteet. Kuten esimerkiksi Bologna ja Frosinone. Kaiken kaikkiaan Fiorentina on voittanut vain 4 ottelua pelatuista 13 pelistä. Melkein kaikilta kohdatuilta suurseuroilta on tullut tukkaan, ja nyt vastassa on vielä Juventus.

Juventus porskuttaa liigan kärjessä, ja Italiassa taidetaan kirjoittaa pokaaliin jo etukäteen seuran nimeä. Vaikka Napoli toimii hyvänä kirittäjänä, eroa näidenkin kahden välillä on jo 8 pistettä. Ainoa pieni kauneusvirhe Italiassa on tapahtunut Genoaa vastaan pelatussa tasapelissä, muuten Juventus on voittanut jokaisen ottelunsa. Champions Leaguessa Juventus kärsi shokkitappion selvästi heikommin pelannutta Manchester Unitedia vastaan, ja olettaisin tämän hieman myös herättävän Juventuksen valmentajaa Allegria.

Fiorentina on ollut heikko muutenkin, ja hävinnyt kaikille suuremmilleen lukuunottamatta Romaa jonka kanssa he pelasivat tasan. Lazio, Inter ja Napoli ovat kaikki voittaneet tällä kaudella purppurapaidat.

Annettu kerroin on 1,64 ei ole suurimmasta päästä, mutta Juventus on heikosti pelanneeseen Fiorentinaan niin paljon kovemmassa iskussa ja niin paljon paremmalla materiaalilla liikkeellä, että tämä vieraskerroin menee varmasti lapulle. Kerrointa nostattaa varmasti se, että Fiorentina ei ole vielä toistaiseksi hävinnyt kotonaan tällä kaudella. Se ei sinänsä kerro vielä paljoa, sillä kotona heitä vastaan ei vielä ole asettunut kovinkaan kovia haasteita.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA