FC Zurich – AEK Larnaca, vahva kotijoukkue pelaa vielä lohkovoitosta

Eemeli - marraskuu 29, 2018

Vihje:
FC Zurich voittaa
Kerroin:
1,83
Alkaa 29.11 klo 19.55
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
FC Zurich – AEK Larnaca, vahva kotijoukkue pelaa vielä lohkovoitosta

Illalla nähdään muiden otteluiden ohessa hieman pienemmän profiilin Eurooppaliiga-kamppailu kun sveitsiläinen FC Zurich isännöi kreikkalaista AEK Larnacaa.

Ottelussa on Zurichillä on jo varmistunut jatkopaikka edeltävällä kierroksella, mutta he taistelevat edelleen lohkon voitosta. AEK Larnaca on taasen ilman minkäänlaista panosta, heidän jäädessä joka tapauksessa rannalle jatkopeleistä.

Zurich on voittanut kolme neljästä Eurooppaliiga-ottelusta tänä syksynä, voittaen AEK Larnacan myöskin vieraissa lukemin 0-1. Kotonaan Zurich voitti myöskin Suomen ykköskoppari Luken Leverkusenin lukemin 3-2. Eurooppaliigassa Zurich on ollut kotonaan todella kova: Edeltävistä kymmenestä ottelusta he ovat hävinneet vain yhden.

Larnaca taas vastoin ei ole onnistunut voittamaan Eurooppaliigassa kuin kahdesti edeltävien yhdeksän vieraspelin aikana. Tasapelejä on ollut näistä viisi, joista vielä osa huomattavasti heikompia joukkueita vastaan, kuten mm. Lincoln Red Imps ja Dundalk. Vierasreissujen saldo ei siis ole kovinkaan mairitteleva, ja lähtökohtaisestikin sveitsiläisjoukkue on paperilla pykälän kovempi.

Lohkovoitosta vielä pelaava Zurich onkin tämän päivän Eurooppaliigapeleistä se valinta, jolla saa kelvollisen 1,83 kertoimen lapulle.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA