Everton – Tottenham, Everton todella heikko suurseuroja vastaan.

Eemeli - joulukuu 23, 2018

Vihje:
Tottenham voittaa
Kerroin:
2,25
Alkaa 23.12 klo 22.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Everton – Tottenham, Everton todella heikko suurseuroja vastaan.

The Toffees on hankalan paikan edessä, kun kovassa vireessä oleva Spurs tulee joulunalus-visiitille.

Everton on voitottomassa neljän ottelun putkessa, ja tänään kovasti vaikuttaisi siltä että putki kasvaa viiteen otteluun. Evertonilla on ollut muutama haastavampi peli nyt joulukuussa, kuten City ja Liverpool. Hieman tahmean kauden alun jälkeen Everton sai hetkeksi hyvistä esityksistä kiinni, kunnes nyt on taas ollut hieman hankalampaa. Jotta Everton nappaisi tänään Spursista voiton, heidän tarvitsisi olla huippuiskussa. Evertonilla on ollut viime vuosina vaikeuksia voittaa Valioliigan kuutta suurta seuraa. Näitä kuutta suurta vastaan käydyissä edeltävissä 22 ottelussa voittoja on pyöreä nolla, tasureita kuusi ja tappioita 16.

Pochettinon luotsaama Spurs on ollut nousujohteisessa vireessa Valioliigassa, ja oikeastaan muutenkin. He ovat voittaneet kaikki paitsi kolme ottelua tähän mennessä valioliigassa, ja Champions Leaguessakin aukeni vielä jatkopaikka. Liigassa tulleet tappiotkin ovat tulleet Liverpoolille ja Citylle, jonka lisäksi ehkä kauden ainoana lipsahduksena tappio Watfordille kauden alussa.

Harry Kane on ollut hyvässä vireessä viimeaikoina, ja hänen henkilökohtainen historiansa Evertonia vastaan on varmasti Spurs-fanien mieleen. Edeltävässä kolmessa kamppailussa Evertonia vastaan Harry Kane on iskenyt jokaisessa kaksi maalia. Maalintekijäveikkauksessa Harry Kanen maalin kerroin on kuitenkin pienempi, kuin Tottenhamin suoran voiton, joten tähän kamppailuun vierasvoittoa kertoimella 2,25.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA