Chievo – Spal, Spal huimassa iskussa.

Eemeli - toukokuu 4, 2019

Vihje:
Spal voittaa
Kerroin:
2,60
Alkaa 4.5 klo 19.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Chievo – Spal, Spal huimassa iskussa.

Chievon kausi on pelattu, ja he jatkavat ensi syksynä sarjaporrasta alempana. Välittömästi kun tippuminen sai sinetin, joukkue on pelannut pykälää paremmin. Edeltävistä kahdesta ottelusta kasassa on tasapeli ja voitto, mikä tekee tästä heidän tämän kauden parhaan jakson. Se jos mikä kertoo Gialloblun kuluneesta kaudesta.

Chievo on päästänyt maalin omiin 85 % kauden otteluista. He ovat eniten maaleja päästänyt joukkue ja nytkin heillä on takana yhdeksän ottelun putki, joissa maali ei ole pysynyt puhtaana. Perparim Hetemajn ryhmä on voittanut ainoastaan kaksi ottelua koko kauden aikana – sarjan toinen varma putoaja Frosinone taipui lukemin 1-0 viime kalenterivuoden viimeisessä ottelussa ja nyt kaksi kierrosta sitten sensaatiomaisesti Lazio.

Chievon voitto Laziosta ja tasapeli Parmasta nostanee hieman kulmakarvoja. Olisiko joukkueen pelaaminen vapautunut heti putoamisen varmistuessa? Asia on varmasti myös vähän näin, mutta todellisuudessa myös Lazion surkeus kyseisessä ottelussa yhdistettynä hyvään onneen antoi Chievolle mahdollisuudet kolmeen pisteeseen. Todellisuus on kuitenkin se, että Chievo on erittäin heikko joukkue, edelleen.

Spal on pelannut viimeaikoina ällistyttävän korkealla tasolla. Heidän kohdalla menestys piilee kurinalaisuudessa ja joukkueen yhteispelissä. Spalin otteluohjelma on ollut kaikkea muuta kuin helppo, mutta he ovat silti pystyneet todella koviin tuloksiin. Ensin kaatui Roma, jonka jälkeen Lazio. Myöhemmin vielä Juventus. Myös Frosinone ja Empoli saivat kokea Spalin ikävän pelitavan jääden tyystin pisteittä. He ovat onnistuneet edeltävissä seitsemässä pelissään kaikissa tekemään vähintään yhden maalin.

Chievo edeltävät 10 ottelua keskimäärin: 0,6 tehtyä – 2,1 päästettyä maalia.

Spal edeltävät 10 ottelua keskimäärin: 1,4 tehtyä – 1,2 päästettyä maalia.

Chievon hyvät kaksi edeltävää ottelua nostaa tämän illan matsiin Spalin kerrointa mukavasti. Spalin tekeminen on kuitenkin ollut tasaisempaa läpi kauden, lisukkeena vielä huomattavasti pidempi hyvä jakso. Lapulle vierasvoittoa kertoimella 2,60.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA