Chievo – AC Milan, jumbo vs. kuntopuntarin ykkönen.

Eemeli - maaliskuu 9, 2019

Vihje:
Milan voittaa päästämättä maalia
Kerroin:
2,63
Alkaa 9.3 klo 21.30
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Chievo – AC Milan, jumbo vs. kuntopuntarin ykkönen.

Suomalaisena käy hieman sääliksi hienoa ja arvostettua jalkapalloilijaa sekä kapteenia, Perparim Hetemajta. Chievo on pelannut umpisurkean kauden, eikä oikeastaan missään vaiheessa kautta ole edes näkynyt helpottumisen merkkejä.

Chievo on sarjan eniten maaleja päästänyt joukkue samalla, kun myöskin vähiten niitä tehnyt. Edeltävissä neljässä ottelussa Chievo ei ole tehnyt ainuttakaan maalia. Kaiken kaikkiaan kauden aikana Chievo on epäonnistunut maalinteossa yli puolissa otteluissaan Serie A:ssa. Joukkueen putoaminen sarjaporrasta alemmas näyttää tällä hetkellä varmalta.

AC Milan on tällä hetkellä koko euroopan parhaiten puolustavia joukkueita. Topparipari Romagnoli – Musacchio on ollut uskomattoman kova kaksikko, unohtamatta tietenkään puiden välissä vartioivaa kolossia, Gianluigi Donnarummaa. Romganoli sekä Liverpoolin Virgil Van Dijk ovat Euroopan suursarjojen ainoat puolustajat, joista ei olla tultu edelleenkään koko kauden aikana haastamalla ohi. Milan on päästänyt tämän vuoden puolella ainoastaan kolme maalia, ja nekin Serie A:n tehokkaimpia joukkueita vastaan. Joulukuun alun jälkeen punamustat ovat päästäneet ainoastaan viisi maalia.

Näyttäisi todella epätodennäköiseltä, että Chievo saisi tehtyä tänä iltana maalin huippuvireiselle Milanille. Milanin terveystilanne on lähestulkoon erinomainen, ja jopa pitkään sivussa ollut Caldara on nimetty joukkueeseen. Chievolta uupuu mm. joukkueen konkareihin ja kapteenistoon kuuluva Pellisier, sekä etenkin alkukaudesta tärkeässä roolissa ollut Rigoni.

Leo Vegas tarjoaa 2,63 kertoimen Milanin voitolle päästämättä maalia, ja tämä tuntuu poskettoman korkealta ottaen huomioon molempien joukkueiden tämänhetkisen kunnon.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA