Cagliari – Bologna, Cagliari kotivoittoon

Eemeli - lokakuu 6, 2018

Vihje:
Cagliari voittaa
Kerroin:
2,28
Alkaa 6.10 klo 16.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Cagliari – Bologna, Cagliari kotivoittoon

Cagliari ja Bologna ovat molemmat joukkueita, joiden rosterista ei löydy lainkaan ns. nimimiehiä. Cagliari on joukkue, jolla on kuitenkin selkeät edellytykset säilyä sarjassa, toisin kuin Bolognalla, joka on tällä kaudella ennakkoon huomattavasti lähempänä putoamiskamppailua. Taulukossa Bologna on tällä hetkellä edellä, sillä he ottivat viime kierroksella kotivoiton Udinesesta kasvattaen pistesaldon seitsemään pisteeseen. Pisteitä tuli myös aiemmin Bolognalle sensaatiomaisesta 2-0 voitosta Romaa vastaan. Tulos oli monen asian summa, mutta päällimmäisenä ottelusta jäi mieleen, että nyt kävi Bolognalla kyllä tuuri. Roma myllytti läpi ottelun luoden noin 20 maalintekopaikkaa, mutta yksikään ei vain mennyt sisään.

Cagliari ei ole kotonaan hävinnyt vielä kertaakaan. Sampdoriasta, Sassuolosta sekä AC Milanista on kaikista plakkarissa tasuri. Voittoja ei ole kotona vielä tullut, mutta lähtökohtaisesti vastustajat ovat olleet Cagliarin materiaalia kovempia. Nyt vastassa on kotona kuitenkin lähtökohtaisesti heikompi joukkue, ja kauden ensimmäinen kotivoitto olisi nyt ensimmäistä kertaa enemmän kuin mahdollinen.

Cagliarin kärjessä Pavoletti on rutinoitunut Napolin omistuksessa oleva lähes kolmekymppinen hyökkääjä, joka teki mm. Genoan riveissä pelaamissaan 44 ottelussa 23 maalia. Tällä kaudella maalinteko nojautuukin Cagliarin osalta hyvin pitkälti tämän vahvan pääpelaajan harteille.

Vastavuoroisesti Bologna ei ole saanut kerättyä vieraissa kuin yhden pisteen tällä kaudella, ja sekin tuli maalittomasta tasapelistä Bolognaa vastaan.

2,28 kerroin on lievästi yli, sillä Cagliarin tulisi harjata tämä ottelu vähintäänkin joka toisella kerralla. Cagliari on osoittanut vaarallisuutensa jo kotikentällään, ja nyt se ensimmäinen kotivoitto tulee Bolognan jatkaessa huonoa vieras-saldoaan.

KLIKKAA JA PELAA UNIBET Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA