Bologna – AC Milan, Pippon ja Milanin jälleennäkeminen.

Eemeli - joulukuu 18, 2018

Vihje:
Molemmat tekevät maalin
Kerroin:
1,74
Alkaa 18.12 klo 21.30
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Bologna – AC Milan, Pippon ja Milanin jälleennäkeminen.

Bolognan päävalmentaja Filippo Inzaghi kohtaa entisen työnantajansa ja hänelle niin kovin rakkaan seuran, AC Milanin.

Bolognan ennuste kaudelle on tyly, ja kyse on selviytymiskamppailusta. Joukkue pyrkii muutaman muun seuran ohessa pysymään pudotusviivan yläpuolella. Tällä hetkellä tilanne ei näytä kovinkaan hyvältä, sillä voitoton putki on venynyt jo kahdeksaan otteluun, ja joulukuun aikana vastassa on vielä Milanon punamustien jälkeen Lazio kotona sekä Napoli ja Parma vieraissa. Koko kauden aikana Bolognalla on kasassa vasta kaksi voittoa, tasapelejä viisi, ja tappioita kahdeksan. Maaliero on 11 maalia pakkasella, ja tällä hetkellä sijoitus on sarjataulukon kolmanneksi viimeinen.

Milan on saanut itsensä vastoin kaikkia odotuksia pidettyä itsensä taulukossa jopa neljäntenä. Lähes katastrofaalinen loukkaantumistilanne on aiheuttanut suuria tuskia päävalmentaja Gennaro Gattusolle, mutta pahin vaihe alkaa olla jo takana päin, kun mm. Musacchio, Conti sekä Romagnoli ovat liittyneet jo harjoitusvahvuuteen. Kuitenkin telakalla on edelleen tärkeimmistä pelimiehistä mm. Bonaventura, Biglia ja Caldara. Tammikuun siirtoikkunassa joukkueeseen on odotettavissa vahvistuksia, mutta vielä joulukuu tulee olemaan hankalaa aikaa Rossonerille.

Eurooppaliigassa Milan pelasi itsensä ulos turnauksesta. Surkea ottelu Olympiacosia vastaan sinetöi tippumisen viime viikon torstaina. Tässä ottelussa Gattuson oli pakko lepuuttaa ykkösnyrkistä mm. Susoa, joka on pelannut alkukaudesta melkein jokaisen ottelun.

Illan otteluun kuitenkin Suso on taas käytettävissä, kuten myöskin muu hyökkäyskalusto. Gonzalo Higuain on ollut viime otteluissa tosin vain varjo itsestään. Bakayoko on nostanut tasoaan ja ollut edeltävän kuukauden Milanin kantava voima muiden profiilipelaajien puuttuessa.

Vaikka viimeaikaiset tulokset ovat Milanilla olleet alle heidän tason, tänään illan ottelussa pitäisi siltikin näkyä kohtalaisen suuri tasoero. Vierailijat ovat loukkaantumisista huolimatta liikkeellä selkeästi paremmalla kokoonpanolla, ja viime viikolla kärsitty Eurooppaliigan tappio asettaa kovat vaatimukset tämän illan ottelulle. Vierailijat tulevat laittamaan tänään kaiken peliin, jotta he pystyvät kuromaan paikallisvastustaja Interin eron kolmeen pisteeseen, ja kasvattamaan eron takana tulevaan Lazioon neljään pisteeseen.

Bologna ottaa tästä ottelusta mielellään tasapelin, joten kovinkaan suurta riskiä he tuskin ottavat. Milan taasen ei voi luottaa omaan puolustukseen, sillä siellä avaa todennäköisesti nyt jo useamman ottelun putkeen topparipari Zapata – Abate. (4. toppari, ja 3. vaihtoehto oikeaksi laitapakiksi.)

Milanin koko kauden ongelma on ollut oman pään puhtaana pitäminen. Tämän kauden otteluissa nollapeli on toteutunut Punamustille vain kahdesti. Siltikin he ovat otteluun selkeä ennakkosuosikki, mutta ei olisi mitenkään mahdottomuus mikäli Bologna onnistuisi raapimaan ottelusta vähämaalisen tasapelin. Tämän illan peliin vetona molemmat tekevät maalin kertoimella 1,74. Tulosvedon puolelta tulos 1-2 saa hämmästyttävän korkean 8-kertoimen.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA