Atalanta – Napoli, Atalantalla yllätysmomentti

Eemeli - joulukuu 3, 2018

Vihje:
Molemmat joukkuuet tekevät maalin
Kerroin:
1,63
Alkaa 3.12 klo 21.30
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Atalanta – Napoli, Atalantalla yllätysmomentti

Atalanta saa vieraakseen Ancelotin muovaaman Napolin. Atalanta on joukkueena ailahteleva, mutta parhaimmillaan he pystyvät jopa murskaamaan suurseuroja, kuten muutama viikko takaperin heidän kotikentällä myöskin nähtiin ottelussa Interiä vastaan, jossa Atalanta dominoi ottelua voittaen 4-1.

Atalanta aloitti erittäin vaisusti kautensa, mutta hiljalleen joukkue on alkanut lunastamaan odotuksia. He kärsivät edeltävässä Serie A ottelussa ikävän takaiskun hävitessään Empolille vieraissa 3-2, mutta sitä ennen joukkueella oli alla neljän ottelun voittoputki. Atalanta pelaa hyökkäävää jalkapalloa, ja sen on nähnyt myöskin tuloksista. Maaleja tulee molempiin päihin. Ainoastaan sarjan tämänhetkinen kärkikolmikko on tehnyt enemmän maaleja kuin Atalanta.

Napoli on jäänyt Juventuksesta jo hienoisen matkan päähän. Inter on kiivennyt jo rinnalle taistelemaan kakkospaikasta. Napoli on tähän mennessä hävinnyt ainoastaan Juventukselle sekä Sampdorialle, molemmille juurikin vieraissa. Edeltävänä viikonloppuna koki kuitenkin järjettömän takaiskun pelatessaan maalittoman tasapelin umpisurkeasti pelanneen Chievon kanssa, joten selviä haavoittuvaisuuksia ryhmästä edelleen löytyy.

Atalantan vaarallisuudesta hyökkäyspäässä kertoo myöskin se, että he ovat ottaneet eniten kosketuksia palloon vastustajan boksissa tällä kaudella heti Juventuksen jälkeen. Edeltävässä viidessä ottelussa he ovat tehneet peräti 16 maalia, 3,2 maalia/ottelu.

Illan maaliodottamat ovat mielenkiintoiset:

Atalanta kotona:

Tehtyjä maaleja: 2,04 – Päästettyjä maaleja: 0,79

Napoli vieraissa:

Tehtyjä maaleja: 1,73 – Päästettyjä maaleja 1,31

Mestaruushaaveiden säilymisen kannalta Napolilla ei olisi varaa hävitä tänä iltana. He tulevat hakemaan varmasti aggressiivisesti maaleja, mikä aiheuttaa väkisinkin tilaa Atalantalle pelata nopeita hyökkäyksiä. Näissä erityisesti Atalantan Argentiinalainen kapteeni-konkari Alejandro ”Papu” Gomez on omillaan. Kannattaa muuten ottaa tämä sankari seurantaan sosiaalisessa mediassa, on nimittäin kohtalaisen hupaisa

Ottelun lopputuloksen kannalta olisi mielenkiintoista jopa koittaa Atalantan kotivoittoa, mutta tällä kertaa varmempi BTTS vie voiton. 1,63 kerroin molempien joukkueiden maalille vaikuttaa lupaavalta, sillä Atalanta on erittäin vaarallinen tällä hetkellä kotonaan, kun taas Napoli haluaa tästä ottelusta sen voiton ja tuskin jäävät kuitenkaan maaleitta.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA