Atalanta – Lazio, illan päätteeksi Simone Inzaghilla tukalat paikat?

Eemeli - joulukuu 17, 2018

Vihje:
Atalanta yli 1,5 maalia
Kerroin:
1,90
Alkaa 17.12 klo 21.30
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Atalanta – Lazio, illan päätteeksi Simone Inzaghilla tukalat paikat?

Atalanta on nostanut päätään jälleen Serie A:ssa, kun taas illan vierailija Lazio on kasannut itselleen varsin katastrofaalisen kuuden ottelun jakson sarjassa.

Atalanta on voittanut edeltävästä seitsemästä sarjaottelustaan viisi, ja maaleja näissä on syntynyt peräti 20 kappaletta Atalanatalle. Kaksi tappiota näistä on tullut Napolille, sekä hieman yllättäen Empolille. Atalantan hyökkäys on ollut nihkeän alkukauden jälkeen murskaava. Napoliakin vastaan Atalantalla oli täysi mahdollisuus raapia Ancelottin todella kovasta nipusta tasapelipiste, mutta ottelun viimeisillä minuuteilla Napoli sai ryöstettyä täydet pisteet vierasreissultaan. Tähän menestyksekkääseen pisterupeamaan mahtuu myöskin suvereeni voitto Interistä lukemin 4-1. Kaikkiaan Atalanta on tehnyt sarjassa kolmanneksi eniten maaleja Juventuksen ja Napolin jälkeen.

Lazion vastaavat seitsemän edeltävää sarjapeliä pitää sisällään ainoastaan kaksi voittoa. Sen lisäksi he ovat pelanneet neljästi tasan, ja hävinneet kerran. Tappio tuli Interiä vastaan, mutta sekin kotikentällä. Tasapelit kärsittiin Sampdoriaa, Chievoa, Milania sekä Sassuoloa vastaan. Tämän lisäksi Eurooppaliigassa on tullut heille nyt kaksi tappiota peränjälkeen, Frankfurtille sekä Apollonille. Lazion suurin ongelma on ollut puolustuksessa, joka on vuotanut aivan liian paljon pitkälti koko syksyn ajan jopa heikoimpia joukkueita vastaan. Ihmekös tuo, kun heidän johtava toppari De Vrij vaihtoi maisemaa Milanon sinimustiin kesän siirtoikkunassa.

Vaikka Lazion tulokset ovat olleet heikkoja, heidän hyökkäyspeli on toiminut, ja he ovat onnistuneet tekemään jatkuvasti maaleja. Vaikka pelaaminen on ollut heiltä surkeaa, Ciro Immobile on kantanut ryhmää tasapelituloksiin kun mikään muu ei ole toiminut. Lazio on jäänyt tällä kaudella sarjapeleissä maaleitta ainoastaan Interiä ja Juventusta vastaan. Taivaansinisten viimekauden tähti Sergej Milinkovic-Savic on ollut totaalisesti yössä koko alkukauden, ja jopa omat fanit ovat alkaneet kääntää hänelle selkäänsä. Stadionilla on kuultu mm. ei-niin-suvaitsevalta kotiyleisöltä rasistista pilkkaa hänen Serbialaisuudestaan.

Atalantan tuhti hyökkäysvoima sekä Lazion heikko puolustustyöskentely, ja siihen ynnättynä Ciro Immobilen stabiili tekeminen sekä hänelle annettu hyvä tuki hyökkäyspäässä lupaisi ensikatsomalta maalirikasta ottelua. Lazion valmentajalla Simone Inzaghilla ei ole enää varaa ottaa tästä ainakaan tappiota, mikäli hän haluaa vielä pysyä Euro-paikkojen tuntumassa. Fanit ovat olleet jo varsin kriittisiä miehen taktiikoita kohtaan ja tappio tänään voisi jopa tarkoittaa pikkuhiljaa Pippo Inzaghin varjossa eläneelle velipojalle potku-huhujen starttia. Comeon tarjoaa yli 2,5 maalin ottelulle kertoimen 1,71, ja molempien joukkueiden maalille 1,66. Turvallisin veto olisi varmastikin tämä jälkimmäinen. Paras veto tähän otteluun on omaan silmään kuitenkin hieman korkeamman riskin Atalantan yli 1,5 maalia, kertoimella 1,90.

KLIKKAA JA PELAA COMEON Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA