Atalanta – AC Milan, Zapata vai Piatek?

Eemeli - helmikuu 16, 2019

Vihje:
Milan voittaa
Kerroin:
3,80
Alkaa 16.2 klo 21.30
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
Atalanta – AC Milan, Zapata vai Piatek?

Serie A:ssa on käynnissä tämän hetken kovin kilpailu Champions League-paikoista koko Euroopassa. Milan sijaitsee sijalla 4, neljä pistettä Interin perässä. Milanin takana kuitenkin tulee Atalanta, Roma sekä Lazio – kaikki vain yhden pisteen perässä. Inter pelaa samaisena viikonloppuna kirsikkana kakun päällä Sampdoriaa vastaan, joka aiheuttanee varmastikin päänvaivaa pienessä kriisissä oleville Sinimustille.

Lauantai-illan trillerin isäntä on ollut uskomattoman kovassa iskussa. Ainoastaan Juventus on kerännyt enemmän pisteitä edeltävistä kahdeksasta ottelusta. Atalanta on tehnyt sarjassa enemmän maaleja kuin kukaan muu joukkueista, jopa enemmän kuin Napoli tai Juventus. Lisäksi he tiputtivat Juventuksen Coppa Italiasta tyylikkäällä 3-0 tuloksella. Atalantan pelaama jalkapallo muistuttaa hieman viime kauden Napolin pelitapaa: Aggressiivinen prässi ja kova paine vastustajan päätyyn. Nopeita hyökkäyksiä ja vauhtia ei yleensä Atalantan otteluista puutu. Atalanta on tehnyt edeltävissä 8 ottelussaan peräti 24 maalia, toki heidän puolustus on siltikin päästänyt keskimäärin maalin/peli.

Atalantan joukkueella ei ole oikein vakavia terveyshuoliakaan. Kärjessä Duvan Zapata on kuudellatoista osumallaan sarjan kolmanneksi tehokkain hyökkääjä, ja tällä hetkellä yksi koko Euroopan kuumimmista hyökkääjistä. Edeltävissä 12 ottelussa Zapata on tehnyt peräti 20 maalia. Ainoastaan yhdessä ottelussa näistä kahdestatoista hän ei ole tehnyt maalia.

Vierailijatkaan eivät ole heikossa iskussa. Tammikuun siirtoikkunassa rinkiin tuli Gonzalo Higuainin tilalle Genoan puolalainen maalikone, Krysztof Piatek. Hän on pelannut punamustissa nyt kolme ottelua viimeistellen jo neljä osumaa. Kaiken kaikkiaan sarjassa hänellä on kasassa jo 15 rysää. Lisäksi Milan vahvisti keskikenttäänsä hankkimalla Brasilianliigan parhaaksi valitun pelaajan, Lucas Paquetan, riveihinsä. Paqueta on ollut todella vakuuttava keskikentällä, ja antaa Milanille sen puuttuvan palan heidän aiemmin hieman mielikuvituksettomaan keskikenttään.

Rossonerin vahvuus on ollut viimeaikoina puolustuspeli. Viidessä edeltävässä ottelussa punamustat ovat pitäneet neljä nollapeliä, päästäen vain yhden maalin Romaa vastaan. Maalivahdi Donnarumma on ollut epäinhimillisessä vireessä, torjuen käytännössä lähes kaikki maalia kohti tulevat laukaukset. Gattuson luotsaama Milan on saanut terveystilanteensa taas kohdilleen todella hankalan syksyn jälkeen. Tällä hetkellä sivussa ei enää ole kriittisesti merkittäviä pelaajia, pois lukien pitkään sivussa jo ollut Bonaventura.

Lähtökohdat otteluun ovat todella tasaiset. Molemmilla joukkueilla on sarjapeleissä käynnissä kuuden ottelun tappioton putki. Varmin veto olisi lyödä molempien maalia kertoimella 1,68, etenkin kun Zapata ja Piatek ovat molemmat todella kovassa liidossa. Materiaaliltaan Milan on hieman Atalantaa parempi kuitenkin paperilla. Ottelu voi päättyä oikeastaan kummin päin tahansa, ja siinä suhteessa Milanin vieraskerroin on todella korkea 3,80.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA