AS Roma – Napoli, siipirikkoinen Roma tarvitsee pisteitä.

Eemeli - maaliskuu 31, 2019

Vihje:
Yli 2,5 maalia
Kerroin:
1,79
Alkaa 31.3 klo 16.00
KLIKKAA JA LYÖ VETOA TÄSTÄ!
AS Roma – Napoli, siipirikkoinen Roma tarvitsee pisteitä.

Roman ahdinko sai jatkoa kun Spal voitti heidät 2-1. Ranieri ei ole saanut joukkuetta ainakaan toistaiseksi toimimaan, ja lisäksi pienet loukkaantumiset vaivaavat joukkuetta. Profiilipelaajista Manolas ja Kolarov ovat varmuudella sivussa, kuten myöskin alkukaudesta paljon pelannut laituri Under. Epävarmoja ovat lisäksi El Shaarawy ja Florenzi. Joukkueen sielu ja kapteeni De Rossikin on ollut poissa jo useamman viikon, mutta saattaa tässä kamppailussa olla jo mukana.

Napoli otti rutiinivoiton Udinesesta lukemin 4-2. Panoksia heillä ei juurikaan ole sarjataulukon suhteen, sillä Juventus on jo mennyt menojaan ja kolmantena tuleva Inter on seitsemän pistettä takana. Heidän loppukauden ohjelma on sen verran kevyt, että seitsemän pisteen turvin voi huoletta pelata top-6 joukkueita vastaan, ja siltikin kakkospaikka säilyy.

  Vaikka Lorenzo Insigne on Napolilla sivussa, heiltä löytyy hänen paikalleen kuitenkin Dries Mertens, joten kovinkaan vakavasta ongelmasta ei ole kyse. Ehkä suurin lovi kokoonpanoon tulee, kun toppari Raul Albiol on sivussa. Roman loukkaantumistilanne on kuitenkin monin verroin ikävämpi.

Romalla on mahdollisuus kuroa umpeen eroa neljänteen sijaan Milanin hävittyä eilen Sampdorialle. Paineettomasti pelaava Carlo Ancelottin Napoli on kuitenkin todella ikävä vierailija. Roman topparikaksikko Fazio – Marcano on ehkä hitain Serie A:ssa nähty alakerran kaksikko tämän vuoden aikana ja Napolin hyökkäysten nopeuden tuntien ongelmia saattaa olla tiedossa. Napoli on koko kauden aikana hävinnyt Serie A:ssa ainoastaan Interille alivoimalla, aivan kauden alussa Sampdorialle ja Juventukselle kahdesti. Mestareiden Liigassakin ainoa tappio tuli Liverpoolia vastaan.

Napolin voiton kertoimeksi annetaan 2,33, ja se on potentiaalinen veto tähän otteluun. Oma suositus menee kuitenkin yli 2,5 maalia – vetoon. Roman kotiotteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 3,92 maalia: 11 ottelua pelatuista 13 matsista on päättynyt vähintään kolmen maalin tulokseen. Napolinkin kolmestatoista vierasottelusta peräti kahdeksan on päättynyt over 2,5-matsiksi. Roman hidas puolustus ja Napolin vastahyökkäykset tukevat myöskin tätä skenaariota. Yli 2,5 maalia antaa kertoimen 1,79.

KLIKKAA JA PELAA LEOVEGAS Parhaat veikkausbonukset

1.
LeoVegas

TALLETA 50€,
SAAT 50€

2.
CherryCasino

500 ilmaiskierrosta

3.
Unibet

TALLETA 100€,
SAAT 200€

4.
ComeOn

TALLETA 10€,
SAAT 50€

5.
Mr Green

TALLETA 25€,
SAAT 2 ILMAISVETOA