Bonus

TALLETA 300€,
SAAT 450€

Overview
  • KIERRÄTYSVAATIMUS Talletus + Bonus x 4
  • LISENSSI Malta
  • ASIAKASPALVELU [email protected]
  • BONUS 50% 150€ asti

Scandibet

Lyö vetoa kuin viikingit on Scandibetin motto. En tiedä miten ja mistä viikingit aikoinaan löivät vetoa, ehkä valloitettujen maiden naisista, mutta Scandibetillä on ainakin ihan nykyaikaiset lajit tarjolla. Se on alansa uusimpia tulokkaita yhdessä Coolbetin kanssa. Nimensä mukaisesti suunnattu skandinaavian pelaajille joten sivusto toimiikin täysin suomenkielellä varsin hienosti. Ulkoasu on selkeä ja kohteet löytää helposti. Kaikenkaikkiaan varsin simppeli ja hyvin toimiva sivusto. Luonnollisesti kaikki kommunikointi toimii suomeksi, talletustapoja on monia suoraan suomalaisista pankeista ja voitot verovapaita.

Scandibet vedonlyönti

Scandibet on siis uusi tulokas vedonlyöntimarkkinoille. Sen alustana toimii tunnettu SBTech, joten vedonlyöntisivu ja ulkonäkö saattaa siis jo ennestään olla tuttu muualta. Uusille pelaajille on tällä hetkellä tarjolla mukava 150€ talletusbonus. Sitä on nostettu alun 100€ bonuksesta, joten nyt kannattaa se ottaa, mikäli et ole vielä Scandibetillä pelaillut. Viikinki-teemainen sivusto on virkistävä uutuus, eikä meillä ole mitään huonoa sanottavaa. Kokeile siis ihmeessä sinäkin.

Scandibet vedonlyöntibonus

Uusille pelaajille on tarjolla parempi bonus kuin yleensä vedonlyöntitoimistot tarjoavat. Ensimmäinen talletusbonus on 50% aina 300€ asti.

TOIMI NÄIN:
  1. Avaa pelitili Scandibetille meidän kauttamme.
  2. Valitse ”VEDONLYÖNTIBONUS” tallettaessasi ensimmäisen kerran.
  3. Talleta 300 euroa saadaksesi maksimibonuksen 150 euroa.
Voit toki tallettaa vaikka 100€ jolloin saat ylimääräisen 50€ pelitilille.

Kierrätysehdot ja säännöt

Talletusbonus pitää kierrättää 4 kertaa ja vähintään 1,9 kertoimella. Kierrätys pitää tehdä 10 päivän aikana.

Semmoinenkin ehto on vielä, että maksimipanos kierrättämiseen on 150€. Nämä kannattaa pitää mielessä, niin saa bonukset hoidettua kunnialla kotiin!

Scandibet kertoimet ja kohteet

Scandibet vedonlyönti

Vedonlyöntikohteita Scandibetillä on ja paljon. Eniten kohteita on luonnollisesti auki aina jalkapallossa, mutta myöskin muuta lajit, kuten jääkiekko, tennis, käsipallo, koripallo ja lentopallo ovat hyvin edustettuina. Näihin on tarjolla kymmeniä tuhansia kohteita sekä ennen matsia veikattavaksi että livekohteina. Livevetoja onkin todella paljon tarjolla moneen muuhun vedonlyöntiyhtiöön verrattuna ja livevetojen laittaminen on todella helppoa. Ainoa miinus tulee siitä, että sivustolla ei vielä ole mahdollista katsoa otteluita livenä. Erikoismainintana kohteita löytyy suomen potkupallosta sekä cupista, että divareista, aina jopa kolmosdivarin otteluihin asti.

Kertoimet voisivat olla parempiakin, mutta markkinatoppeja löytyi joka päivä kun muutaman päivän sivustoa testailin. Joten tarkkaavaisille pelaajille hyvää valuee on tarjolla.

Scandibet mobiili

Pelitilin avaaminen, voittojen kotiuttaminen sekä vedonlyönti onnistuvat kaikki kuin leikkiä vain. Mobiiliversio toimii sangen loistavasti, joskus jopa paremmin kuin normaaliversio. Hyvä esimerkki siitä, miten mobiiliversion pitäisikin toimia. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Scandibet Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Scandibetille saa talletettua rahaa luottokortilla, pankkisiirroilla, Zimplerillä ja kaikilla yleisimmillä verkkolompakoilla. Onpa jopa mahdollista tallettaa paysafekortilla. Minimitalletus on 10€, kuten monilla muillakin paikoilla.

Nostot ovat huikean nopeita. Skrilliin rahat tuli parissa tunnissa ja ne käsitelläänkin alle tunnissa pyynnöstä. Pankkiin kerran tuli seuraavana päivänä ja muutaman kerran jopa saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu toimii luonnollisesti suomeksi ja parhaiten apua saa livechatin välityksellä. Toinen vaihtoehto on lähettää mailia. Puhelimella valitettavasti ei asiakaspalvelua vielä tarjota.

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat vihjeet suoraan sähköpostiisi.