Bonus

TALLETA 100€,
SAAT 200€

Overview
  • KIERRÄTYSVAATIMUS 5X Min kerroin 1.80
  • LISENSSI MGA
  • ASIAKASPALVELU [email protected]
  • BONUS 100% 100€ asti

Guts

Guts tarjoaa uusille vedonlyöjille makoisan bonuksen heti tilin avauksen yhteydessä. Guts on myös paljon muutakin kuin vedonlyönti yhtiö hyvällä bonukselle se on laittanut perusasiat mistä vedonlyöjät pitävät heti alusta alkaen kuntoon. Tarjolla on todella nopeat voittojen kotiutukset sekä laadukasta asiakaspalvelua kellon ympäri

Lisäksi pelitarjonta on Gutsilla kunnossa sillä tarjolla on paljon kohteita ja hyvä pelivalikoima. Kuten nykyaikaisen vedonlyöntiyhtiön kuuluukin niin tarjolla on myös live- ja mobiilivedot sekä tilastot ja reaaliaikainen tulosseuranta suosituimpiin peleihin.

Guts toimii muutenkin mallikkaasti suomalaisille. Koko sivusto ja kaikki palvelu on tarjolla suomeksi ja veikkausvoitot ovat aina verottomia. Maltan pelilisenssi takaa 100 % luotettavat pelit ja turvalliset rahansiirrot.

Guts Vedonlyönti

guts vedonlyönti

Itse sivusto on todella miellyttävän näköinen sekä hyvin helppo käyttöinen. Kaikki palaset on sijoitettu fiksusti joten pelikohteet löytyy helposti ja eri lajien välillä on nopea navigoida. Sivuotolla on tarjolla myös hakutoiminto joka helpottaa suosikki kohteen löytämistä.

Helppokäyttöisyyteen on Guts vedonlyönnissä selvästi panostettu eikä siinä kaikki sillä sivusto visuaalisesti tyylikäs ja yksinkertainen, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että jotain puuttuisi sillä Guts on kokonaisvaltaisesti suositelta vedonlyöntiyhtiö.

Jos ajatellaan ihan markkinoiden kovimpia tekijöitä niin tilastot ovat sellainen mikä ainakin vielä arvostelu hetkellä puuttuu Gutsilta. Tilastot ovat monen vedonlyöjän yksi tärkeimmistä työkaluista mutta onneksi markkinoilla riittää tarjontaa niiden suhteen. Uskomme, että tilastotyökalut saapuvat ajan kanssa myös Guts vedonlyöntiin.

Guts Vedonlyöntibonus

guts veikkausbonus

Jos et vielä ole tämän vedonlyöntiyhtiön jäsen nyt sinulla on mahdollisuus asettaa ensimmäinen vetosi heti tuplasti isommalla pelikassalla sillä tällä hetkellä Guts tarjoaa uusille pelaajille muhkean 100% vedonlyöntibonuksen aina 100€ asti, muista käyttää liittyessäsi bonuskoodia: SPORT.

Kierrätysehdot ja säännöt

Kuten useimmilla vedonlyöntiyhtiöillä myös Gutsilla on bonuksessa kierrätysvaatimus. Minimitalletus bonuksen lunastamiseen on vain 20€ joten tämä etu on hyödyntämisen arvoinen. Huomioi myös, että Skrill- tai Neteller- talletuksella ei voi osallistua tarjoukseen.

  • Kierrätysvaatimus: 5x bonus ja talletus
  • Minimikerroin: 1,80
  • Kierrätysaika: 30 pv

Guts kertoimet ja kohteet

Kuten monella muullakin yhtiöllä myös Gutsilla ylivoimaisesti suurimmat lajit ovat ehdottomasti jalkapallo ja tämän jälkeen tietysti jääkiekko. Näiden lisäksi löydät listoilta kiitettävästi myös pienempiä lajeja. Kaikki suosituimmat pelikohteet Gutsilta siis löytyy. Pienemmistä lajeista maininnan arvoisia on esimerkiksi Futsal, Talviurheilu ja Snooker. Kertoimet myös näissä lajeissa ovat yllättävän kilpailukykyisiä.

Guts on panosrajoitusten suhteen aika perinteinen vedonlyöntiyhtiö. Ongelmia saattaa tulla vasta kun panokset ovat tuhansien tai kymmenentuhansien eurojen kokoisia. Tätä pienemmillä panoksilla ei ongelmia ole.

Mitä tullaan kertoimiin niin Guts on yllättävän kilpailukykyinen, sen kertoimet kannattaa yleensä aina tarkistaa.

Mobiili vedonlyönti

Kuten nykyaikaisella sivustolla pitääkin vetojen lyöminen mobiili laitteella onnistuu helposti ja nopeasti. Guts tarjoaa kaikki vetokohteet, live-vedot ja muut palvelut suoraan mobiilisivulla ilman mitään tarvetta ladata erillisiä sovelluksia. Jos kasinopelit kiinnostaa myös nämä toimivat mobiilissa normaalisti.

Guts rahansiirrot ja asiakaspalvelu

guts kotiutus

Guts tarjoaa rahaliikenteen hoitamiseen nopeat ja luotettavat tavat. Parhaimmillaan voittojen käsittely tapahtuu vain muutamassa tunnissa. Gutsilla on tarjolla kaikki suosituimmat talletustavat. Voit siirtää rahaa pelitilillesi lähes kaikilla tunnetuimmilla maksutavoilla, kätevimmin tämä onnistuu Euteller-verkkopankkisiirrolla, josta saat rahat pelattavaksi välittömästi kaikista suomalaisista pankeista. Myös nettilompakot nostavat suosiotaan kovalla vauhdilla.

Mitä sinä olet mieltä Guts vedonlyönnistä? Jätä kokemuksesi alle.

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat vihjeet suoraan sähköpostiisi.