Bonus

TALLETA 150€,
SAAT 300€

Overview
  • KIERRÄTYSVAATIMUS 6X Min kerroin 1.50
  • LISENSSI VIRO
  • ASIAKASPALVELU [email protected]
  • BONUS 100% 150€ asti

Coolbet

Ensimmäisenä silmään pistään Coolbetilla sen raikas värikkyys. Ja heti kun ensimmäistä betsiä laittaa sisään niin tuntuu, että olisi tripillä kun vetoboksi pomppaa eri värikirjoineen silmille. Hetken kuluttua kun silmä tottuu, niin sivusto vaikuttaa mukavan raikkaalta ja fiksusti suunnitellulta.

Vedonlyönnin puolelta löytyvät millintarkat tilastot ja todella mahtava ominaisuus eli julkinen pelinvaihto. Siitä näkee suoraan kuinka paljon kohteessa on lyöty molemmille puolille vetoa vai onko sopuremissi tulossa.

Coolbetillä on monta hauskaa kisaa menossa joka päivä. Voit osallistua tuplaukseen, jossa tuplaat joka päivä viikon ajan panoksen jos voitat. Voittajat pääsevät ihastelemaan nimeään Coolbetin Hall of Famessa. Triplauskisassa nimensä mukaisesti koitetaan triplata panos viikonlopun ajan.

Vedonlyönnin kertoimet ovat tässä paikassa todella korkeat, johtuu osittain siitäkin, että monet firmat ostavat kertoimensa samasta paikasta, mutta Coolbetillä on myös omia kertoimenlaskijoita. Nämä hoitavat isoimmat ja suosituimmat liigat. Pienempiin matseihin myös Coolbet käyttää muiden tarjoamia kertoimia.

Coolbet vedonlyönti

coolbet vedonlyönti

Coolbet on vuonna 2016 perustettu peliyhtiö joka tarjoaa vedonlyöntiä, kasinopelejä kuin pokeriakin.  Coolbet, kuten pari uudempaakin yhtiötä Olybet ja Chanz, on perustetttu Viroon. Viro houkutteleekin tällä hetkellä Maltalta asti pelialan yrityksiä maahansa. Tämä tietenkin takaa suomalaisille pelaajille verovapaat voitot.

Coolbetin on perustanut Jan Svendsen. Sama sankari on  muun muuassa perustanut aiemmin kaikille suomalaisille tutun NordicBetin.  Svendsenin ajatuksia vedonlyönnistä voi lukea hänen omasta blogistaan Coolbetin sivuilla.

Coolbet vedonlyöntibonus

coolbet vedonlyöntibonus

Vedonlyöntibonus ensitallettajalle on 100% 150€ asti. Eli talletuksesi aina tuplataan. Maksimivaluen saat tietenkin tallettamalla 150€ jolloin pelitilille kilahtaa 300€.

kierrätysehdot ja säännöt

Vedonlyöntibonus pitää kierrättää 6 kertaa vähintään 1.5 kertoimella. Aikaa tähän projektiin annetaan 30 päivää, jossa ajassa se on kyllä helposti suoritettavissa.

Coolbet kertoimet ja kohteet

Coolbetin kertoimet ovat aivan loistavia. Useasti löytyy päivän korkeimpia kertoimia Coolbetin kattavasta valikoimasta löytyy kaikki suosituimmat liigat niin kotimaasta kuin ulkomailta. Esports, viihde ja politiikka ovat myös ihan arkipäivää vetovalikoimissa.

Erikoissupermaininnan  Coolbet saa kattavista tilastoista pelikohteissa.  Harvoin näkee niin hienoja ja selkeitä tilastoja mistään kohteesta kuin Coolbetillä.  Näet myös kaikista vedoista pelivaihdon ja lyötyjen vetojen määrän. Näkyypä ruudulla vielä kaikki uusimmat betsit eri maista, pystyy vähän haisteleen mitä kannattaa lyödä!

Coolbet mobiili

Nykyaikana käytännössä kaikki peliyhtiöt toimivat moitteetta myös mobiilissa, niin myös Coolbet.

Sivut latautuvat nopeasti ja värikäs grafiikka toimii hyvin myös kännykässä. Pystyt yhtälailla lyömään vetoa kuin pelaamaan blackjackia puhelimella tai tabletilla. Myöskin rahansiirrot, kotiutukset ja talletukset onnistuvat käden käänteessä. Ainoa miinuspuoli on, ettei vedonlyönnin tilastot näy mobiiliversiossa.

Coolbet rahansiirrot ja asiakaspalvelu

coolbet kotiutus

Coolbet tarjoaa paljon erilaisia talletus- ja nostovaihtoehtoja asiakkailleen. Pankkitilillle rahat tupsahtaa muutamassa päivässä, yleensä alle kahdessa. Trustlyn avulla saa hillot tilille vieläkin nopeammin, käytännössä reaaliajassa. Voit myös käyttää rahojen nostoon suosittuja nettilompakoita, Skrilliä ja Netelleriä.

Talletusvaihtoehdot: Visa, Mastercard, Trustly, Skrill, Neteller ja Euteller

Nostovaihtoehdot: Visa, Mastercard, Trustly, Skrill, Neteller ja vanha kunnon pankkisiirto

Coolbet panostaa paljon asiakkaidensa tyytyväisyyteen ja vastuullisen pelaamisen korostamiseen.  Sivustolla voit esimerkiksi tehdä yhdeksän kohdan testin, missä mitataan omaa pelaamisen riskitasoa.

Suomalainen asiakaspalvelu on auki aamusta iltaan (09.00-01.00) sekä arkipäivinä että viikonloppuna (12.00 – 22.00). Nopeiten yleensä saa vastauksen kun kirjoittaa livechattiin

Mitä sinä olet mieltä Coolbet vedonlyönnistä? Jätä kokemuksesi alle.

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat vihjeet suoraan sähköpostiisi.